Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kritikus tömeg Kézdivásárhelyen

Kritikus tömeg Kézdivásárhelyen - Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája, a sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ és a Zöld Nap Egyesület kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban szeptember 22-én az európai autómentes nap alkalmával.A kerékpárosokat 16.30 órára várjuk a céhes város sportcsarnokához. Aki itt hivatalosan bejelentkezik a felvonulásra, az értékes ajándékokat nyerhet.A szervezők nevében:Kocsis Zoltán sportiroda vezetőhttp://www.facebook.com/kezdisportFrissítés:Szeptember 22-én, az autómentes nap alkalmával 'Kritikus Tömeg' címszó alatt kerékpáros felvonulást szerveztek Kézdivásárhelyen.A sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ, a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda azzal a céllal fogott össze e napon, hogy minél több személyt kerékpározni hívjon és egészséges-, környezettudatos életmódra nevelje a gyermekeket, felnőtteket egyaránt.Közel kétszáz személy vett részt a biciklis felvonuláson, zömével óvodások és iskolások. Több tucat felvonuló hátán egy 'KERÉKPÁRUTAKAT AKARUNK' feliratú papír volt feltűzve, jelezvén ezzel, hogy mennyire égető szükséglet Kézdivásárhelyen a kerékpárutak létrehozása.A kritikus tömeg 17 óra után indult a sportcsarnoktól, bekarikázott a település központjába, onnan áthajtott az Ady Endre utcába, majd a Molnár Józsiás utca után ismét visszakanyarodott a központba és innen a sportcsarnokig jutott el.A kerékpárosok az Europe Direct iroda jóvoltából ajándékokat nyerhettek, (2000 lej értékben), ily módon a szervezők bukósisakokkal, táskákkal és kulacsokkal ajándékozhatták meg a jelenlévőket.Eredményes volt ez a nap, örvendünk, hogy sokan eljöttek a a kerékpáros felvonulásra.Reméljük, hogy az eljövendőben egyre többen választják majd a biciklis, gyalogos közlekedést városunkban, vigyázva ezáltal a saját egészségükre és a levegő tisztaságára.A szervezők nevében: Kocsis Zoltán sportiroda vezetőFotó: Bálint BotondBővebben a zoldnap.info oldalon.

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája, a sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ és a Zöld Nap Egyesület kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban szeptember 22-én az európai autómentes nap alkalmával.
A kerékpárosokat 16.30 órára várjuk a céhes város sportcsarnokához. Aki itt hivatalosan bejelentkezik a felvonulásra, az értékes ajándékokat nyerhet.

A szervezők nevében:
Kocsis Zoltán sportiroda vezető
http://www.facebook.com/kezdisport

Frissítés:

Szeptember 22-én, az autómentes nap alkalmával "Kritikus Tömeg" címszó alatt kerékpáros felvonulást szerveztek Kézdivásárhelyen.

A sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ, a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda azzal a céllal fogott össze e napon, hogy minél több személyt kerékpározni hívjon és egészséges-, környezettudatos életmódra nevelje a gyermekeket, felnőtteket egyaránt.

Közel kétszáz személy vett részt a biciklis felvonuláson, zömével óvodások és iskolások. Több tucat felvonuló hátán egy "KERÉKPÁRUTAKAT AKARUNK" feliratú papír volt feltűzve, jelezvén ezzel, hogy mennyire égető szükséglet Kézdivásárhelyen a kerékpárutak létrehozása.
A kritikus tömeg 17 óra után indult a sportcsarnoktól, bekarikázott a település központjába, onnan áthajtott az Ady Endre utcába, majd a Molnár Józsiás utca után ismét visszakanyarodott a központba és innen a sportcsarnokig jutott el.

Kritikus tömeg

A kerékpárosok az Europe Direct iroda jóvoltából ajándékokat nyerhettek, (2000 lej értékben), ily módon a szervezők bukósisakokkal, táskákkal és kulacsokkal ajándékozhatták meg a jelenlévőket.

Eredményes volt ez a nap, örvendünk, hogy sokan eljöttek a a kerékpáros felvonulásra.
Reméljük, hogy az eljövendőben egyre többen választják majd a biciklis, gyalogos közlekedést városunkban, vigyázva ezáltal a saját egészségükre és a levegő tisztaságára.

A szervezők nevében: Kocsis Zoltán sportiroda vezető
Fotó: Bálint Botond

Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!