Október 31.-én szombaton 16 órától játszottak a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban az U18-as női OB egyik rangadóját, amelyen a KSE a bajnoki cím egyik főesélyese, a Brassói ESK(CSU) ellen játszott.
Eredmény: KSE - Brassó CSU 52-60 (5-9; 16-20; 13-13; 18-18)

Egy nagyon izgalmas és látványos mérkőzés volt, amelyen a két jó barát szerb edző bemutatta a szerb kosárlabda iskola fortélyait.
Az első negyed kemény védekezésről szólt mindkét oldalon nagyon fegyelmezetten játszottak a csapatok, de az adódó helyzeteket a rutinosabb vendégek használták ki jobban és 4 pontos előnyre tettek szert.
A második negyedben már több kosár esett, ám ezúttal is a brassóiak voltak koncentráltabbak a befejezésnél, így a szünetre nyolc pontos vendég vezetéssel tértek a csapatok. A harmadik negyed közepére a hazaiak huszáros hajrába kezdtek, felzárkóztak két pontra, de a sorra kimaradt ziccerek meg büntetődobások (összesen a mérkőzésen 19 büntetőből csak 9 ment be) megbosszulták magukat és a negyedik negyedet ismét 8 pontos hátrányból kezdhette a csapatunk.
Az utolsó negyed a harmadikhoz hasonlóan zajlott, ugyanis három pontra feljöttünk az utolsó 3 percben, de a remek formában játszó, összesen 28 pontot elérő Armanu Ecaterinat nem tudtuk ezen a mérkőzésen megállítani és ez a tény a végelszámolásnál döntőnek bizonyult.
Az igazsághoz tartozik az a tény is, hogy nagyon hiányoltuk a sérülés miatt kieső legjobb védőnk Bimbó Eszter játékát.
Hétfőn 17 órától csapatunk a Liga I-ben játszik a Tirgoviste ellen, majd a jövő szombaton a Ploiesti csapata látogat Kézdivásárhelyre.