KSE Futsal Kézdivásárhely - KSE Futsal Kézdivásárhely

KSE Futsal Kézdivásárhely

» KSE Futsal - Marosvásárhelyi CityUS I. Liga kezdő mérkőzés összefoglaló

KSE Futsal - Marosvásárhelyi CityUS I. Liga kezdő mérkőzés összefoglaló - Szeptember 8.-án, hétfőn tartotta a KSE Futsal az I. Liga kezdő mérkőzését a City’US Marosvásárhely ellen, a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban.

Az eredmény: KSE - Marosvásárhelyi City’US 4–7 (1–5). A meccsen közel 450 néző jelent meg. 
A vendégek birtokolták többet a labdát és korán szereztek gólokat. Az első hazai találatra a 12. percig kellett várni, azonban Bellesteros szépítő góljára a marosvásárhelyiek kettővel válaszoltak, és így alakult ki az első félidő 1–5-ös eredménye. Szünet után sem változott a játék képe: a házigazdák góljaira mindig tudtak góllal válaszolni a vendégek, akik végül 4–7-re győztek.

Mindent összegezve, jónak tűnik a KSE új csapata. Mostani veresége nem akkora probléma, hiszen az ország egyik legjobb együttesétől kapott ki.
Kitartás, KSE!

Fotó: KSE Futsal Facebook oldal
https://www.facebook.com/KSEFutsal

Szeptember 8.-án, hétfőn tartotta a KSE Futsal az I. Liga kezdő mérkőzését a City’US Marosvásárhely ellen, a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban. Az eredmény: KSE - Marosvásárhelyi City’US 4–7 (1–5). A meccsen közel 450 néző jelent meg. A vendégek birtokolták többet a labdát és korán szereztek gólokat. Az első hazai találatra a 12. percig kellett várni, azonban Bellesteros szépítő góljára a marosvásárhelyiek kettővel válaszoltak, és így alakult ki az első félidő 1–5-ös eredménye. Szünet után sem változott a játék képe: a házigazdák góljaira mindig tudtak góllal válaszolni a vendégek, akik végül 4–7-re győztek. Mindent összegezve, jónak tűnik a KSE új csapata. Mostani veresége nem akkora probléma, hiszen az ország egyik legjobb együttesétől kapott ki. Kitartás, KSE! Fotó: KSE Futsal Facebook oldal https://www.facebook.com/KSEFutsal

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!