Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» KSE - Kolozsvár-i Mc Sport 53-50

"Pokol majd  Menyorszag" - ez a két szó jellemezné a legjobban a KSE teljesítményét kolozsvári együttes ellen a péntek esti "A" osztályért kiirt selejtező torna nyitó mérkőzésen. A sportcsarnokba kilátogató közel 400 néző előtt bizonyítani akaró hazai csapat nagyon nehezen lendült játékba. Az első három negyedben a hazaiak játéka szerényre sikeredett és csupán 25 pontot értek el.

Luiza Voinea edző hiába próbálkozott mindenféle felállassál, a labda valahogy nem akart betalálni az ellenfél kosarába. A negyedik negyed 14 pontos kolozsvári előnnyel kezdődött és már mindenki elkönyvelte a hazai csapat vereségét. Nem így gondolták a kézdivásárhelyi lányok és valami olyan fantasztikusat húztak elő a tarsolyukból, amitől izgalmas és látványos sport a kosárlabda és amiért érdemes kilátogatni a mérkőzésekre. Tíz perc alatt 28 pontot dobtak és megfordították a mérkőzés végkimenetelét.

KSE - Kolozsvár-i Mc Sport 53-50 (9-12;6-11;10-16;28-11)

KSE: Lénárt Paula 15p, Debreczi Iringó 11p, Demeter Hanna 9p, Cioaca Daniela 7p, Chirila Ana 2p, Csáki Barbara 2p, Kászoni Boglárka 2p, Jakab Ágnes 3p, Oana Constantinescu 2p, Domokos Réka 2p, Rendy Réka, Demeter Nóra, edző Luiza Voinea.

Köszönjük csajok!
A folytatás szombaton 11 órától Kolozsvári MC Sport - Bball 6 Sepsiszentgyörgy és vasárnap 11 órától az örökrangadó KSE - Bball 6.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!