Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» KSE U18-as lánycsapata győzelme a Kolozsvár-i MC Sporttal szemben

KSE U18-as lánycsapata győzelme a Kolozsvár-i MC Sporttal szemben - Remek formában játszik a KSE lánycsapata az U18-as OB elődöntő tornáján. A második nap is a házigazdák győzelmével végződött, ezúttal Kolozsvár-i MC Sportot fektették két vállra. Az első negyedben a KSE kezdett jobban 8 pontra elhúzott, aztán a második negyedre egy kissé elmaradt a csapat és a hosszabb cserepaddal rendelkező Kolozsvár fölzárkózott, így a szünetben 34-34 volt az állás. A harmadik negyed is szorosra sikeredett és alig egy pontos hazai előnyt hozott. A negyedik negyedben a szurkolók hangos biztatására rákapcsoltak a kézdii lányok és egy remek véghajrával 13 pontos előnnyel megnyerték a találkozót.KSE - Kolozsvár-i MC Sport 68-55 (22-13;12-21;12-11;22-10)KSE: Demeter Hanna 28p, Lénárt Paula 20p, Domokos Réka 10p, Debreczi Iringó 8p, Koncz Enikő, Kászoni Boglárka, Jakab Ágnes 2p, Rendi Réka, 
Kalányos Ibolya, edző Luiza Voinea.Pénteken a KSE áll , szombaton 18 órától a bákói csapattal játszik és vasárnap délelőtt 10:30-tól egy újabb rangadó következik a Temesvár ellen. A nap másik mérkőzésen a Bball 6 Sepsiszentgyörgy könnyedén 83-41-re felülmúlta a bákói csapatot.

Remek formában játszik a KSE lánycsapata az U18-as OB elődöntő tornáján. A második nap is a házigazdák győzelmével végződött, ezúttal Kolozsvár-i MC Sportot fektették két vállra. Az első negyedben a KSE kezdett jobban 8 pontra elhúzott, aztán a második negyedre egy kissé elmaradt a csapat és a hosszabb cserepaddal rendelkező Kolozsvár fölzárkózott, így a szünetben 34-34 volt az állás. A harmadik negyed is szorosra sikeredett és alig egy pontos hazai előnyt hozott. A negyedik negyedben a szurkolók hangos biztatására rákapcsoltak a kézdii lányok és egy remek véghajrával 13 pontos előnnyel megnyerték a találkozót.

KSE - Kolozsvár-i MC Sport 68-55 (22-13;12-21;12-11;22-10)

KSE: Demeter Hanna 28p, Lénárt Paula 20p, Domokos Réka 10p, Debreczi Iringó 8p, Koncz Enikő, Kászoni Boglárka, Jakab Ágnes 2p, Rendi Réka, Kalányos Ibolya, edző Luiza Voinea.

Pénteken a KSE áll , szombaton 18 órától a bákói csapattal játszik és vasárnap délelőtt 10:30-tól egy újabb rangadó következik a Temesvár ellen. A nap másik mérkőzésen a Bball 6 Sepsiszentgyörgy könnyedén 83-41-re felülmúlta a bákói csapatot.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!