Kézdivásárhely Infó Centrum

» KSE napok - első nap - összefoglaló

KSE napok - első nap - összefoglaló - A Kézdivásárhelyi Sportegyesület és a helybeli polgármesteri hivatal X. alkalommal szervez KSE napokat a céhes városban.A nagyméretű rendezvény május 27-én kezdődött, lássuk, mi is történt ezen a napon:A felsőháromszéki iskolák minifoci bajnokságán, ahová 24 csapat nevezett be, a következő eredmények születtek:Alsótagozatosoknál1. Petőfi Sándor Általános Iskola2. Turóczi Mózes Általános Iskola3. Kézdialmási Általános IskolaFelsőtagozatosoknál1. Turóczi Mózes Általános Iskola2. Csernátoni Általános Iskola3. Nagy Mózes Általános IskolaKöszönetet mondunk ez alkalommal is a Fintasport vezetőségének a vándorkupákért és Kölcze Gábor, Gazda József bíróknak önzetlen segítségükért.A kritikus tömeg elnevezésű kerékpáros felvonuláson közel ötvenen vettek részt. A biciklisek átvonultak Kézdivásárhely 10 utcáján és tettükkel felhívták az emberek figyelmét az autómentes közlekedés szükségességére.A Nagy Mózes Iskola cselgáncs-termében is zajlott a küzdelem, lássuk az eredményeket:18 kg-os súlycsoport1. Baricz Örs2. Lakatos Hunor23 kg-os súlycsoport1. Niczuly Rajmond2. Péter Tamás3. Tóth Dániel25 kg-os súlycsoport1. Orbán Etele2. Vida Tamás3. Tankó Ákos27 kg-os súlycsoport1. Paál Zsolt2. Lázár Lóránd3. Székely Zsolt, Tamás Zsolt30 kg-os súlycsoport1. Baricz Hunor2. Székely István3. Fülöp Hunor, Vlej Visarion33 kg-os súlycsoport1. Boros Attila2. Fábián Alfonz3. Fábián Edgárd, Gondos Magdolna36 kg-os súlycsoport1. Niczuly Hunor2. Csiki Levente3. Opra Koppány, Deák Róbert40 kg-os súlycsoport1. Marthi Szilárd2. Borcsa Norbert3. Lucanu Alexandru, Norocea Alexandru64 kg-os súlycsoport1. Erdei Zsolt2. Lucanu SorinKöszönetet érdemel Veres László edző, a cselgáncs bajnokság lebonyolításáért.Este 6 órakor került sor a KSE napok hivatalos megnyitójára, ahol a Tanulók Klubja fúvószenekara és mazsorettcsoportja műsora után Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere és Molnár Cornel, a KSE elnöke köszöntötték az egybegyűlteket. A megnyitó után a stadion előtt leleplezték Vetró András szobrászművész által alkotott emléktáblát, amely Kézdivásárhely mindenkori sportolóinak emlékére állíttatott.A szervezők nevében: Kocsis Zoltán, sportiroda vezetőTovábbi képek a KSE napok 2010 albumban.

A Kézdivásárhelyi Sportegyesület és a helybeli polgármesteri hivatal X. alkalommal szervez KSE napokat a céhes városban.
A nagyméretű rendezvény május 27-én kezdődött, lássuk, mi is történt ezen a napon:

A felsőháromszéki iskolák minifoci bajnokságán, ahová 24 csapat nevezett be, a következő eredmények születtek:

Alsótagozatosoknál
1. Petőfi Sándor Általános Iskola
2. Turóczi Mózes Általános Iskola
3. Kézdialmási Általános Iskola

Felsőtagozatosoknál
1. Turóczi Mózes Általános Iskola
2. Csernátoni Általános Iskola
3. Nagy Mózes Általános Iskola

Köszönetet mondunk ez alkalommal is a Fintasport vezetőségének a vándorkupákért és Kölcze Gábor, Gazda József bíróknak önzetlen segítségükért.

A kritikus tömeg elnevezésű kerékpáros felvonuláson közel ötvenen vettek részt. A biciklisek átvonultak Kézdivásárhely 10 utcáján és tettükkel felhívták az emberek figyelmét az autómentes közlekedés szükségességére.

A Nagy Mózes Iskola cselgáncs-termében is zajlott a küzdelem, lássuk az eredményeket:
18 kg-os súlycsoport
1. Baricz Örs
2. Lakatos Hunor

23 kg-os súlycsoport
1. Niczuly Rajmond
2. Péter Tamás
3. Tóth Dániel

25 kg-os súlycsoport
1. Orbán Etele
2. Vida Tamás
3. Tankó Ákos

27 kg-os súlycsoport
1. Paál Zsolt
2. Lázár Lóránd
3. Székely Zsolt, Tamás Zsolt

30 kg-os súlycsoport
1. Baricz Hunor
2. Székely István
3. Fülöp Hunor, Vlej Visarion

33 kg-os súlycsoport
1. Boros Attila
2. Fábián Alfonz
3. Fábián Edgárd, Gondos Magdolna

36 kg-os súlycsoport
1. Niczuly Hunor
2. Csiki Levente
3. Opra Koppány, Deák Róbert

40 kg-os súlycsoport
1. Marthi Szilárd
2. Borcsa Norbert
3. Lucanu Alexandru, Norocea Alexandru

64 kg-os súlycsoport
1. Erdei Zsolt
2. Lucanu Sorin

Köszönetet érdemel Veres László edző, a cselgáncs bajnokság lebonyolításáért.
Este 6 órakor került sor a KSE napok hivatalos megnyitójára, ahol a Tanulók Klubja fúvószenekara és mazsorettcsoportja műsora után Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere és Molnár Cornel, a KSE elnöke köszöntötték az egybegyűlteket. A megnyitó után a stadion előtt leleplezték Vetró András szobrászművész által alkotott emléktáblát, amely Kézdivásárhely mindenkori sportolóinak emlékére állíttatott.

A szervezők nevében: Kocsis Zoltán, sportiroda vezető

További képek a KSE napok 2010 albumban.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!