Zöld Nap Egyesület

» Különdíjat kapott a Zöld Nap Egyesület

Különdíjat kapott a Zöld Nap Egyesület - A Civilek Háromszékért Szövetség idén is meghirdette az Év Civil Szervezete díjat. A díjra tizenhét háromszéki civil szervezet pályázott.A kitüntetés célja volt a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése.Az eseményen készült fotók megtekinthetők a CIVEK facebook oldalán.Az előző évi, közösségre nézve legkiemelkedőbb programjait, eredményeit értékelte a CIVEK vezetőtanácsának öt tagjából álló értékelőbizottság. A 2013-as évben az Erdélyi Magyar Ifjak Kézdivásárhely-i tagszervezete kapta az első helyezést. A külön díjat pedig a Zöld Nap Egyesület kapta. Oklevéllel és egy Lukács Boglárka által készített alkotással térhetett haza az egyesület.Dicséretet kapott: Caritas, Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesülete, Laura Ház, Asociatia Pentru Dezvoltarea Comunitara Alutus.Fotó: Opra Szende Zsófia

A Civilek Háromszékért Szövetség idén is meghirdette az Év Civil Szervezete díjat. A díjra tizenhét háromszéki civil szervezet pályázott.
A kitüntetés célja volt a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése.

Az eseményen készült fotók megtekinthetők a CIVEK facebook oldalán.

Az előző évi, közösségre nézve legkiemelkedőbb programjait, eredményeit értékelte a CIVEK vezetőtanácsának öt tagjából álló értékelőbizottság. A 2013-as évben az Erdélyi Magyar Ifjak Kézdivásárhely-i tagszervezete kapta az első helyezést. A külön díjat pedig a Zöld Nap Egyesület kapta. Oklevéllel és egy Lukács Boglárka által készített alkotással térhetett haza az egyesület.

Dicséretet kapott: Caritas, Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesülete, Laura Ház, Asociatia Pentru Dezvoltarea Comunitara Alutus.

Fotó: Opra Szende Zsófia

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!