Zöld Nap Egyesület

» Kültéri mozgásparkot adtak át

Kültéri mozgásparkot adtak át  - Az Őszi Sokadalom forgatagában a Háromszéki Közösségi Ala­pítvány és a Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint Derzsi Gyula alpolgármester jelenlétében szombat délelőtt ünnepélyesen felavatták a Molnár Józsiás parkban a szabadtéri edzőparkot, amely a Tekerj egy jó célért! akció révén közösségi összefogással valósulhatott meg.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

Az ötödik éve működő Háromszéki Közösségi Alapítványt és a sikeres közösségi kártyát Fleckhammer Ottó, az alapítvány elnöke mutatta be, kihangsúlyozva, hogy a negyedévente összeülő kuratórium nem álmodozik, mindig elérhető célokat tűz maga elé. Azt is közölte, hogy a mozgáspark felszereléseinek negyven év a szavatossági ideje. Bereczki Kinga, az alapítvány ügyvezető igazgatója is a közösségi összefogást hangsúlyozta, és köszönetet mondott minden partnernek és támogatónak, kiemelve a városháza és Bakk Vitális Mária Kinga, a New Fashion és Zarah Moden nadrággyárak vezérigazgatója jelentős anyagi hozzájárulását a mozgáspark megvalósításához. A szalagvágás után a jelenlevők máris bir­tokukba vették a mozgásparkot.

A beszámoló a hétfői Háromszék napilapban jelent meg.

Szerző: Iochom István
Fotó: Ráduly Attila és Tompa Réka

Az Őszi Sokadalom forgatagában a Háromszéki Közösségi Ala­pítvány és a Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint Derzsi Gyula alpolgármester jelenlétében szombat délelőtt ünnepélyesen felavatták a Molnár Józsiás parkban a szabadtéri edzőparkot, amely a Tekerj egy jó célért! akció révén közösségi összefogással valósulhatott meg. Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg. Az ötödik éve működő Háromszéki Közösségi Alapítványt és a sikeres közösségi kártyát Fleckhammer Ottó, az alapítvány elnöke mutatta be, kihangsúlyozva, hogy a negyedévente összeülő kuratórium nem álmodozik, mindig elérhető célokat tűz maga elé. Azt is közölte, hogy a mozgáspark felszereléseinek negyven év a szavatossági ideje. Bereczki Kinga, az alapítvány ügyvezető igazgatója is a közösségi összefogást hangsúlyozta, és köszönetet mondott minden partnernek és támogatónak, kiemelve a városháza és Bakk Vitális Mária Kinga, a New Fashion és Zarah Moden nadrággyárak vezérigazgatója jelentős anyagi hozzájárulását a mozgáspark megvalósításához. A szalagvágás után a jelenlevők máris bir­tokukba vették a mozgásparkot. A beszámoló a hétfői Háromszék napilapban jelent meg. Szerző: Iochom István Fotó: Ráduly Attila és Tompa Réka

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!