Kézdivásárhely Infó Centrum

» Labdarúgó iskola - tábor és új csoport indítása

Labdarúgó iskola - tábor és új csoport indítása - Augusztus 16-18. között Katrosa völgyében táboroztak a kézdivásárhelyi labdarúgó iskola növendékei. A céhes város sportirodája azzal a céllal szervezte meg az edzőtábort, hogy a nyári vakációban is lehetőség legyen az ifjú labdarúgók fizikai és technikai felkészültségét növelni. Idén 19 gyermek jött el az Evita Egyesület nyaralójába, akik Csengeri Attila edző vezetésével fejleszthették képességeiket. A napi két edzés mellett jutott idő közös játékra, tábortűz körüli gitározásra, éneklésre is. Ezúttal mondunk köszönetet Len Csabának, aki idejét, energiáját nem sajnálva segített a tábor lebonyolításában.A három napos együttlét után a gyerekek és edzőjük egy közösséggé formálódva tértek haza, ami nagyban megkönnyíti majd az új tanév edzéseit is.Szeptember 2-án 15 órától kezdődik az őszi idény edzéssorozata.Ezúton hívjuk fel a szülők figyelmét, hogy új csoportot indítunk, ily módon várjuk a 2003-2004-2005-ben született gyermekek beiratkozását labdarúgó iskolánkba. Érdeklődni, jelentkezni Csengeri Attila edzőnél (0721 367717) és Kocsis Zoltán sportiroda vezetőnél lehet (0730 600 286) augusztus 30-ig.Kocsis Zoltán

Augusztus 16-18. között Katrosa völgyében táboroztak a kézdivásárhelyi labdarúgó iskola növendékei. A céhes város sportirodája azzal a céllal szervezte meg az edzőtábort, hogy a nyári vakációban is lehetőség legyen az ifjú labdarúgók fizikai és technikai felkészültségét növelni. Idén 19 gyermek jött el az Evita Egyesület nyaralójába, akik Csengeri Attila edző vezetésével fejleszthették képességeiket. A napi két edzés mellett jutott idő közös játékra, tábortűz körüli gitározásra, éneklésre is. Ezúttal mondunk köszönetet Len Csabának, aki idejét, energiáját nem sajnálva segített a tábor lebonyolításában.
A három napos együttlét után a gyerekek és edzőjük egy közösséggé formálódva tértek haza, ami nagyban megkönnyíti majd az új tanév edzéseit is.

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor

Katrosa fotbal iskola-tábor


Szeptember 2-án 15 órától kezdődik az őszi idény edzéssorozata.
Ezúton hívjuk fel a szülők figyelmét, hogy új csoportot indítunk, ily módon várjuk a 2003-2004-2005-ben született gyermekek beiratkozását labdarúgó iskolánkba. Érdeklődni, jelentkezni Csengeri Attila edzőnél (0721 367717) és Kocsis Zoltán sportiroda vezetőnél lehet (0730 600 286) augusztus 30-ig.

Kocsis Zoltán

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!