Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» László Attila előadása péntek este

László Attila előadása péntek este - László Attila előadása augusztus 30., péntek este 18 órakor.Ha Szulák Andrea az örök anyuka szerepében lopta be magát a kollégái szívébe, László Attila a kézdivásárhelyiek mindenkori üdvöskéjeként, féltett 'kisfiunkként' debütált, s azóta is minden itthoni szereplésekor odaadással, gondoskodó szeretettel üdvözöljük a színpadon, egyre inkább megadva neki a kiforrott sztároknak megjáró tiszteletet is. A 2011-es Csillag születik győztesének közismertségből talán a legtöbb jutott a magyar zenei tehetségkutatók eddigi győztesei közül, s bátran elmondhatjuk: Attilát határon innen és túl, mindenki szereti.A Duna Televízió Kívánságkosarának is fel-felbukkanó szereplője, az 'aranytorkú székely legény' a nyár elején Erdélyben tett koncertkörutat, de a tavalyi amerikai kedves fogadtatás után, idén újra ellátogat az Egyesült Államokba és Kanadába is. A pályaválasztás küszöbén álló fiatalember már angol nyelvű dalokkal, sőt, nótaénekléssel is kacérkodik, újabban pedig saját szerzeményű számával, az Otthonommal 'szorongatja' a szülőföldjüktől elszakadt magyarok, valamint az itthon ragadt szeretteik torkát. Ahogyan az a dalában is elhangzik, bárhová megy, várja, hogy újra itt - a szülőföldjén - legyen. Fogadjuk hát olyan örömmel és szeretettel, ahogyan ő ismételten visszatér hozzánk!

László Attila előadása augusztus 30., péntek este 18 órakor.
Ha Szulák Andrea az örök anyuka szerepében lopta be magát a kollégái szívébe, László Attila a kézdivásárhelyiek mindenkori üdvöskéjeként, féltett "kisfiunkként" debütált, s azóta is minden itthoni szereplésekor odaadással, gondoskodó szeretettel üdvözöljük a színpadon, egyre inkább megadva neki a kiforrott sztároknak megjáró tiszteletet is. A 2011-es Csillag születik győztesének közismertségből talán a legtöbb jutott a magyar zenei tehetségkutatók eddigi győztesei közül, s bátran elmondhatjuk: Attilát határon innen és túl, mindenki szereti.
A Duna Televízió Kívánságkosarának is fel-felbukkanó szereplője, az "aranytorkú székely legény" a nyár elején Erdélyben tett koncertkörutat, de a tavalyi amerikai kedves fogadtatás után, idén újra ellátogat az Egyesült Államokba és Kanadába is. A pályaválasztás küszöbén álló fiatalember már angol nyelvű dalokkal, sőt, nótaénekléssel is kacérkodik, újabban pedig saját szerzeményű számával, az Otthonommal "szorongatja" a szülőföldjüktől elszakadt magyarok, valamint az itthon ragadt szeretteik torkát. Ahogyan az a dalában is elhangzik, bárhová megy, várja, hogy újra itt - a szülőföldjén - legyen. Fogadjuk hát olyan örömmel és szeretettel, ahogyan ő ismételten visszatér hozzánk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!