Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Legfarsang eredmények - első és harmadik díj a Református Kollégiumnak, második a Nagy Mózes Elméleti Líceum

Legfarsang eredmények - első és harmadik díj a Református Kollégiumnak, második a Nagy Mózes Elméleti Líceum - Az első és harmadik díjat is a Református Kollégium kapta, második díjban részesült a Nagy Mózes Elméleti Líceum, így döntött a négytagú zsűri péntek este a Legfarsangon. A városi farsangi mulatságon tíz osztály mérte össze tudását, középiskolánként két-két osztály.A Református Kollégium X. A. osztálya nyerte a Legfarsangot Hotel Menthol című előadásukkal, második díjat kapott a Nagy Mózes Elméleti Líceum XI. A. osztálya A barátság ára című produkcióval, harmadik lett a Református Kollégium XI. A. osztálya a Pirosszka és a farkasz című darabbal. A zsűri tagjai Erőss Sándor formatervező, a KreaKids Stúdió alapítója, Babos Botond, helyi ifjúsági tanácsos, Ötvös Boglárka, önkormányzati kommunikációs tanácsadó és Dobolyi Annamária művészettörténész voltak, akiknek az előadás egészét és a díszletet is figyelembe kellett venni. A győztes előadásról hamar kiderült, hogy esélyes nyerni, hiszen minden szempontnak maximálisan megfelelt: volt mondanivalója, rengeteg jelmez és díszlet volt benne, az előadás egészében nagyon szórakoztató is volt.A Legfarsang a Jelmezek éjszakájával folytatódott a For You Pubban, ahol maskarákat lehetett kölcsönözni, lehetett fotózkodni a barátokkal, a szervezők pedig a egyéni és csoportos jelmezeket is díjazták.

Az első és harmadik díjat is a Református Kollégium kapta, második díjban részesült a Nagy Mózes Elméleti Líceum, így döntött a négytagú zsűri péntek este a Legfarsangon. A városi farsangi mulatságon tíz osztály mérte össze tudását, középiskolánként két-két osztály.

A Református Kollégium X. A. osztálya nyerte a Legfarsangot Hotel Menthol című előadásukkal, második díjat kapott a Nagy Mózes Elméleti Líceum XI. A. osztálya A barátság ára című produkcióval, harmadik lett a Református Kollégium XI. A. osztálya a Pirosszka és a farkasz című darabbal. A zsűri tagjai Erőss Sándor formatervező, a KreaKids Stúdió alapítója, Babos Botond, helyi ifjúsági tanácsos, Ötvös Boglárka, önkormányzati kommunikációs tanácsadó és Dobolyi Annamária művészettörténész voltak, akiknek az előadás egészét és a díszletet is figyelembe kellett venni. A győztes előadásról hamar kiderült, hogy esélyes nyerni, hiszen minden szempontnak maximálisan megfelelt: volt mondanivalója, rengeteg jelmez és díszlet volt benne, az előadás egészében nagyon szórakoztató is volt.

A Legfarsang a Jelmezek éjszakájával folytatódott a For You Pubban, ahol maskarákat lehetett kölcsönözni, lehetett fotózkodni a barátokkal, a szervezők pedig a egyéni és csoportos jelmezeket is díjazták.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!