A budapesti Profilantrop Egyesület 2018. szeptember 1-től erdélyi önkéntest fogad, egy évre, Budapesten, egy megnyert Erasmus+ pályázat keretében. A jelentkezési határidő augusztus 10. Olyan 20 és 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szeret emberekkel foglalkozni, magas a szociális érzékenysége, legalább alap szinten beszél angolul és aki jó erőnlétben van, mert a feladatok némelyike kíván fizikai erőt is, mivel a boltban gyakran kell pakolni!

A leendő önkéntes az egyesület adományboltjában, Filantrópián fog segédkezni leginkább, heti 33 órában, azaz napi 6 és fél órában, heti 5 nap. Az önkéntesnek változatos feladatai lesznek, sok tanulási lehetőséggel, illetve lehetősége lesz kreativitását is használni. Egyrészt az adománybolt napi működtetésében fog segíteni, másrészt lehetősége lesz kreatív újrahasznosító műhelyünket a Hajóláda-műhelyt tervezni és vezetni. Beleláthat egy társadalmi vállalkozás működésébe, sőt alakíthatja is azt! Az önkéntes az Erasmus+ EVS programjának keretében a szokásos juttatásokat kapja, szállás, havi 150 euró zsebpénzt és étkezési hozzájárulást (37.000 Ft/hónap). Az utazást szintén 100%-ban téríti a program. Az önkéntes szállása Budapesten lesz, saját szobája lesz, olasz önkénteseinkkel fog együtt lakni. Egyesületünkről bővebben itt, az adományboltról itt és itt olvashattok.

A jelentkezőktől önéletrajzot és motivációs levelet várunk, utána Skype-interjút készítünk a kiválasztott jelentkezőkkel. A jelentkezés határideje: augusztus 10. Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, jelentkezz a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein: 0766.611066, office@zoldnap.info