A budapesti Profilantrop Egyesület 2024. Június 15-től erdélyi önkéntest fogad, egy évre vagy 2 hónapra, Budapesten, egy megnyert ESC pályázat keretében. A jelentkezési határidő június 5.
Olyan 18 és 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szeret emberekkel foglalkozni, magas a szociális érzékenysége, legalább alap szinten beszél angolul és aki jó erőnlétben van, mert a feladatok némelyike kíván fizikai erőt is, mivel a boltban gyakran kell pakolni! A leendő önkéntes az egyesület adományboltjában, Filantrópián fog segédkezni leginkább, heti 33 órában, azaz napi 6 és fél órában, heti 5 nap.
Az önkéntesnek változatos feladatai lesznek, sok tanulási lehetőséggel, illetve lehetősége lesz kreativitását is használni. Egyrészt az adománybolt napi működtetésében fog segíteni, másrészt lehetősége lesz kreatív újrahasznosító műhelyünket a Hajóláda-műhelyt tervezni és vezetni. Beleláthat egy társadalmi vállalkozás működésébe, sőt alakíthatja is azt! Az önkéntes az Európai Szolidaritási Testület programjának keretében a szokásos juttatásokat kapja, szállás, havi zsebpénzt és étkezési hozzájárulást. Az utazást szintén 100%-ban téríti a program. Az önkéntes szállása Budapesten lesz. Az adományboltról bővebben itt és itt olvashattok. A jelentkezőktől önéletrajzot és motivációs levelet várunk, utána Skype-interjút készítünk a kiválasztott jelentkezőkkel. A jelentkezés határideje: június 5.
Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, jelentkezz a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein: 0766.611066, office@zoldnap.info.