A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kézdivásárhelyi szervezete egy új fronton nyitja meg harcát, írófejedelmünk Wass Albert szellemiségének védelmében.

Beke István a mozgalom kézdivásárhelyi elnöke, szombaton jelentette be a Gyűjtemények Házában, hogy a vármegyések aláírásgyűjtésbe kezdenek, annak érdekében, hogy városuk, Kézdivásárhely egyik utcáját Wass Albertről nevezzék el! Az elnök kijelentette, hogy a mozgalom nem enged a román hatalom nyomásának és védelmébe veszi a nagy múltú írót. Ezen akciójukat, kiterjesztik egész Erdélyre, Wass Albert igazsága a köztudatban kell legyen, ez az igazság, Erdély fundamentuma. A bemutatóval egybekötött toborzón, többek között ismertették a vármegyés szellemiséget, a vármegyés utat, amelyen járva küzdenek megmaradásukért, hazájukért.

A mozgalmi videók megtekintése után, egy közvetlen beszélgetés alakult ki a vármegye iránt érdeklődők és vezetők között. A rendezvényen részt vettek a Határőrség nevű radikális rádiós műsor vezetői is, ennek köszönhetően hamarosan, a toborzón elhangzottak azok számára is meghallgathatóak lesznek, akik nem voltak ott.