Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Lehet jelentkezni a kézdiszéki Civil Sétányra!

Lehet jelentkezni a kézdiszéki Civil Sétányra! - A Civilek Háromszékért Szövetség szeptember 20.-án,  9.00-16.00 óra között immár második alkalommal szervezi meg  Kézdivásárhelyen Civil Sétány elnevezésű rendezvényét a Civil Napok keretén belül.

Tavaly októberben 10 kézdiszéki civil szervezet vett részt az eseményen, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a sétány idén is megszervezésre kerül. A helyszín a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás  park lesz.
 
A sétányon a civil szervezeti képviselők bemutatják programjaikat, rendezvényeiket. 
Minden szervezetnek külön standot biztosítunk bemutató anyagaik elhelyezésére, programjaik szervezésére.

Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet.
http://www.civek.ro/_afm/uploaded/_jelentkezesi_urlap_7.doc
A kitöltött űrlapot a civilekharomszekert@yahoo.com címre lehet elküldeni, jelentkezési határidő szeptember 18, 13.00 óra.
Várják a civil szervezetek jelentkezését!

A Civilek Háromszékért Szövetség szeptember 20.-án, 9.00-16.00 óra között immár második alkalommal szervezi meg Kézdivásárhelyen Civil Sétány elnevezésű rendezvényét a Civil Napok keretén belül. Tavaly októberben 10 kézdiszéki civil szervezet vett részt az eseményen, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a sétány idén is megszervezésre kerül. A helyszín a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás park lesz. A sétányon a civil szervezeti képviselők bemutatják programjaikat, rendezvényeiket. Minden szervezetnek külön standot biztosítunk bemutató anyagaik elhelyezésére, programjaik szervezésére. Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet. http://www.civek.ro/_afm/uploaded/_jelentkezesi_urlap_7.doc A kitöltött űrlapot a civilekharomszekert@yahoo.com címre lehet elküldeni, jelentkezési határidő szeptember 18, 13.00 óra. Várják a civil szervezetek jelentkezését!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!