Kézdivásárhely Infó Centrum

» Lelki nap Alsócsernátonban

Lelki nap Alsócsernátonban - 2010. március 20-án az alsócsernátoni IKE (Ifjúsági Keresztyén Egyesület) lelki napot szervezett, amelyre hivatalosak voltak a kézdivásárhelyi ikések is.A napi program áhítatból, éneklésből, ismerkedési-, csapatépítő játékokból állt, ezenkívül lehetőség adódott sportolásra, csendes beszélgetésekre, és szeretetvendégségre.Elmélkedtünk a böjtölésről, a bűnről, a bűnbánatról, Isten szeretetéről.Jó volt együtt lenni olyan fiatalokkal, akiknek fontos az imádkozás, a keresztyén értékrend.Adja a Teremtő, hogy még sokszor találkozhassunk a csernátoniakkal, egymás hite által épülhessünk az Ő dicsőségére és embertársaink javára!Kocsis Zoltán, résztvevőFotó: Bodó Imre

2010. március 20-án az alsócsernátoni IKE (Ifjúsági Keresztyén Egyesület) lelki napot szervezett, amelyre hivatalosak voltak a kézdivásárhelyi ikések is.
A napi program áhítatból, éneklésből, ismerkedési-, csapatépítő játékokból állt, ezenkívül lehetőség adódott sportolásra, csendes beszélgetésekre, és szeretetvendégségre.
Elmélkedtünk a böjtölésről, a bűnről, a bűnbánatról, Isten szeretetéről.
Jó volt együtt lenni olyan fiatalokkal, akiknek fontos az imádkozás, a keresztyén értékrend.
Adja a Teremtő, hogy még sokszor találkozhassunk a csernátoniakkal, egymás hite által épülhessünk az Ő dicsőségére és embertársaink javára!










Kocsis Zoltán, résztvevő
Fotó: Bodó Imre

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!