Kézdivásárhely Infó Centrum

» Let’s do it, Romania!

Let’s do it, Romania! - A Let’s do it, Romania! egy lettországi kezdeményezés, amelynek célja megtisztítani az országot a felgyülemlett hulladékról. Románia 2010-ben csatlakozik az eseményhez, országunkban szeptember 25-én végeznek általános nagytakarítási akciót az ország különböző pontjain. Marosvásárhely és Székelyudvarhely után, Kézdivásárhely is csatlakozik a megmozduláshoz. Bokor Tibor szenátori irodája és a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ) szervezésében indul egy csapat, amely Bálványost és környékét, valamint a kézdivásárhelyi katolikus templomot hivatott el megtisztítani a szeméttől. A céhesvárosi csapathoz máris csatlakozott a Nagy Mózes Elméleti Líceum diáksága, Nagy Tamás, Bejan András és Mocsári-Gondos Beáta vezetésével. Ha úgy érzed, hogy csatlakoznál csapatunkhoz és részt vennél az akcióban, vagy egyszerűen csak egy jót szórakoznál, ne habozz! Jelentkezz az imeli2002@yahoo.com vagy a 0730 485 922-es telefonszámon szeptember 22-ig. Indulás szeptember 25-én reggel 8 órakor a Kossuth térről.http://www.letsdoitromania.ro/Frissítés:Let’s do it, Romania! - Sikeres szemétszüret kézdiszéken isBokor Tibor szenátori irodája és a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ) sikerként könyvelheti el a szombati szemétszüreti akciót. A közel 120 fős csapat két részre oszlott. Több, mint 100 zsáknyi hulladékot gyűjtöttek össze a patakok medréből és az azokat körülvevő tisztásokról Torja és Bálványos között, valamint a Bálványos több helyszínén. A Nagy Mózes Elméleti Líceum tanárai és diákjai az iskolától indulva a kézdivásárhelyi katolikus temetőig, valamint a Fehér Martok utcánál és a vízház környékén takarítottak, munkájuk 'gyümölcse' 70 zsák szemét. A végeredmény magáért beszél: közel 120 önkéntes, 190 zsák szeméttől szabadította meg a környéket. Az önkéntesek fáradtságos munkáját ízletes tokánnyal viszonozták a szervezők az Istvana Panzió kertjében. Hogy a vendéglátás sem maradjon honorárium nélkül, a jelenlevők egy része a panzió környékének megtisztítását is felvállalta. Bokor Tibor szenátori irodája ezúttal mond köszönetet a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezetnek, a Nagy Mózes Elméleti Líceum vezetőségének és diákjainak, az Istvana Panziónak, a Toro Impex, a Székely Pékség, a Mi-Tu-Ház, Ambrosia gyógyszertár, az Ilu Market cégek vezetőinek, valamint Fetés Leventének és Szabó Miklósnak, hogy hozzájárultak a Let's do it, Romania! kézdiszéki sikeréhez.

A Let’s do it, Romania! egy lettországi kezdeményezés, amelynek célja megtisztítani az országot a felgyülemlett hulladékról. Románia 2010-ben csatlakozik az eseményhez, országunkban szeptember 25-én végeznek általános nagytakarítási akciót az ország különböző pontjain. Marosvásárhely és Székelyudvarhely után, Kézdivásárhely is csatlakozik a megmozduláshoz. Bokor Tibor szenátori irodája és a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ) szervezésében indul egy csapat, amely Bálványost és környékét, valamint a kézdivásárhelyi katolikus templomot hivatott el megtisztítani a szeméttől. A céhesvárosi csapathoz máris csatlakozott a Nagy Mózes Elméleti Líceum diáksága, Nagy Tamás, Bejan András és Mocsári-Gondos Beáta vezetésével. Ha úgy érzed, hogy csatlakoznál csapatunkhoz és részt vennél az akcióban, vagy egyszerűen csak egy jót szórakoznál, ne habozz! Jelentkezz az imeli2002@yahoo.com vagy a 0730 485 922-es telefonszámon szeptember 22-ig. Indulás szeptember 25-én reggel 8 órakor a Kossuth térről.



http://www.letsdoitromania.ro/

Frissítés:

Let’s do it, Romania! - Sikeres szemétszüret kézdiszéken is

Bokor Tibor szenátori irodája és a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ) sikerként könyvelheti el a szombati szemétszüreti akciót. A közel 120 fős csapat két részre oszlott. Több, mint 100 zsáknyi hulladékot gyűjtöttek össze a patakok medréből és az azokat körülvevő tisztásokról Torja és Bálványos között, valamint a Bálványos több helyszínén. A Nagy Mózes Elméleti Líceum tanárai és diákjai az iskolától indulva a kézdivásárhelyi katolikus temetőig, valamint a Fehér Martok utcánál és a vízház környékén takarítottak, munkájuk "gyümölcse" 70 zsák szemét. A végeredmény magáért beszél: közel 120 önkéntes, 190 zsák szeméttől szabadította meg a környéket.

Az önkéntesek fáradtságos munkáját ízletes tokánnyal viszonozták a szervezők az Istvana Panzió kertjében. Hogy a vendéglátás sem maradjon honorárium nélkül, a jelenlevők egy része a panzió környékének megtisztítását is felvállalta.

Bokor Tibor szenátori irodája ezúttal mond köszönetet a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezetnek, a Nagy Mózes Elméleti Líceum vezetőségének és diákjainak, az Istvana Panziónak, a Toro Impex, a Székely Pékség, a Mi-Tu-Ház, Ambrosia gyógyszertár, az Ilu Market cégek vezetőinek, valamint Fetés Leventének és Szabó Miklósnak, hogy hozzájárultak a Let's do it, Romania! kézdiszéki sikeréhez.

Let's Do It Romania

Let's Do It Romania

Let's Do It Romania

Let's Do It Romania

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!