Zöld Nap Egyesület

» Lett nemzeti est a Vigadóban

Lett nemzeti est a Vigadóban - 2012. március 9., pénteken 18 órakor Lett nemzeti est a Vigadóban.A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese Ieva Brikmane szeretettel meghívja Önt és kedves családját, hogy betekintést nyerjen Lettország kultúrájába. Február elejétől indult a Zöld Nap Egyesület Európai Önkéntes Szolgálat projektje 'Tanulva Cselekedj' néven, amelyben két lány Lettországból és Örményországból Kézdivásárhelyen él és tevékenykedik önkéntesként.A lett nemzeti esten lehetősége lesz megismerni az egyik balti államot. Nyerjen betekintést a nemzeti táncokba és kóstoljon meg néhány lett ételt. Ha bármilyen kérdése van Lettországról ne habozzon feltenni azokat.A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

2012. március 9., pénteken 18 órakor Lett nemzeti est a Vigadóban.
A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese Ieva Brikmane szeretettel meghívja Önt és kedves családját, hogy betekintést nyerjen Lettország kultúrájába. Február elejétől indult a Zöld Nap Egyesület Európai Önkéntes Szolgálat projektje "Tanulva Cselekedj" néven, amelyben két lány Lettországból és Örményországból Kézdivásárhelyen él és tevékenykedik önkéntesként.

A lett nemzeti esten lehetősége lesz megismerni az egyik balti államot. Nyerjen betekintést a nemzeti táncokba és kóstoljon meg néhány lett ételt. Ha bármilyen kérdése van Lettországról ne habozzon feltenni azokat.
A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!