Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Lopott idő - ingyenes sci-fi filmvetítés az Erzsébet teremben

Lopott idő - ingyenes sci-fi filmvetítés az Erzsébet teremben - 2014 február 1.-én, szombaton este 21:00 órától a Mozaik Filmklubban kerül filmvetítésre a Lopott idő - 2011-es színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 101 perc. A vetítésre a 44-es udvartérben az Erzsébet terem ad helyet. (ingyenes)A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, és egymásba szeretnek.rendező: Andrew Niccolforgatókönyvíró: Andrew Niccoloperatőr: Roger Deakinszene: Craig Armstrongproducer: Marc Abraham, Eric Newman, Andrew Niccollátványtervező: Alex McDowellvágó: Zach StaenbergSzereplő(k): Justin Timberlake (Will Salas)Cillian Murphy (Raymond Leon)Olivia Wilde (Rachel Salas)Amanda Seyfried (Sylvia Weis)Alex Pettyfer (Fortis)Matthew Bomer (Henry)Johnny Galecki (Borel)Elena Satine (Jasmine)Csatlakozz oldalainkhoz:http://facebook.com/mozaikfilmklub

2014 február 1.-én, szombaton este 21:00 órától a Mozaik Filmklubban kerül filmvetítésre a Lopott idő - 2011-es színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 101 perc. A vetítésre a 44-es udvartérben az Erzsébet terem ad helyet. (ingyenes)


A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, és egymásba szeretnek.

rendező: Andrew Niccol
forgatókönyvíró: Andrew Niccol
operatőr: Roger Deakins
zene: Craig Armstrong
producer: Marc Abraham, Eric Newman, Andrew Niccol
látványtervező: Alex McDowell
vágó: Zach Staenberg

Szereplő(k): 
Justin Timberlake (Will Salas)
Cillian Murphy (Raymond Leon)
Olivia Wilde (Rachel Salas)
Amanda Seyfried (Sylvia Weis)
Alex Pettyfer (Fortis)
Matthew Bomer (Henry)
Johnny Galecki (Borel)
Elena Satine (Jasmine)

Csatlakozz oldalainkhoz:
http://facebook.com/mozaikfilmklub

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!