Zöld Nap Egyesület

» Madáretetőket raktak ki

Madáretetőket raktak ki - Az ozsdolai Fides-Impex Kft. támogatásának köszönhetően az elmúlt napokban a Zöld Nap Egyesület csapata 210 darab madáretetőt helyezett el a térség különböző településein.Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.Ingyenesen szétosztott madáretetők kerültek különböző oktatási intézmények, magánházak, egyházak és civil szervezetek udvarára. Olyan települések gazdagodtak néhány madáretetővel mint Kézdivásárhely, Nyújtód, Kézdiszentlélek, Lisznyó, Csernáton, Bibarcfalva, Mikóujfalú, Bélafalva, Kézdikővár és Ikafalva.A szervezőknek az volt a kérésük az etetők átadása során, hogy gondoskodjanak a madarak élelmezéséről. Jó tanács, akik a kertjükben rakták ki az etetőket, a téli hónapokban rendszeresen helyezzenek el olajos magvakat, gabonát, vagy éppen szalonnát. A madár rövid idő alatt hozzászokik az etetőjéhez, és akkor is visszamegy oda, ha nem talál benne eleséget.A zöldek köszönik az ikafalvi Református Egyházközségnek a madáretetők szállításánál nyújtott segítséget.Szerző: Ráduly Attila

Az ozsdolai Fides-Impex Kft. támogatásának köszönhetően az elmúlt napokban a Zöld Nap Egyesület csapata 210 darab madáretetőt helyezett el a térség különböző településein.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.

Ingyenesen szétosztott madáretetők kerültek különböző oktatási intézmények, magánházak, egyházak és civil szervezetek udvarára. Olyan települések gazdagodtak néhány madáretetővel mint Kézdivásárhely, Nyújtód, Kézdiszentlélek, Lisznyó, Csernáton, Bibarcfalva, Mikóujfalú, Bélafalva, Kézdikővár és Ikafalva.

A szervezőknek az volt a kérésük az etetők átadása során, hogy gondoskodjanak a madarak élelmezéséről. Jó tanács, akik a kertjükben rakták ki az etetőket, a téli hónapokban rendszeresen helyezzenek el olajos magvakat, gabonát, vagy éppen szalonnát. A madár rövid idő alatt hozzászokik az etetőjéhez, és akkor is visszamegy oda, ha nem talál benne eleséget.

A zöldek köszönik az ikafalvi Református Egyházközségnek a madáretetők szállításánál nyújtott segítséget.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!