Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Magyar állampolgárságot a Kézdialmásiaknak

Magyar állampolgárságot a Kézdialmásiaknak - Kézdialmás a Kézdiszékért Egyesület rendezvény sorozatának a következő állomása. Gazdáknak szóló előadás, könyvbemutató és honosítás szerepel a Kézdialmási programban, amire március 3-án szombaton 15 órától kezdődően kerül sor a Kézdialmási Önkormányzat Tanácstermében.A programok sorát Motica Róbert agrármérnök, pályázat író szakember nyitja, meg aki a kézdialmási gazdák számára olyan pályázati lehetőségekről kíván tájékoztatást nyújtani, ami által ők maguk is vissza nem fizetendő támogatáshoz juthatnak a vállalkozásuk, gazdaságuk fejlesztéséhez. A szakember elmondása szerint nagyon sok jó lehetőség van, amiről álmodozunk, de nem tudjuk, hogy ezekhez a forrásokhoz hogyan kell hozzá jutni. Az előadás ebben kíván segítséget nyújtani az érdeklődőknek.Az előadás után Kisgyörgy Zoltán újságíró, Harangos könyvének bemutatójára kerül sor. A bemutatón megismerkedhetünk a könyv Kézdialmási részleteivel is. A könyvből a helyszínen lehet vásárolni és a szerző által dedikáltatni.A rendezvénnyel párhuzamosan a Kézdiszéki EMNT-vel együtt működve, annak kihelyezett irodájával segítséget kívánunk nyújtani azoknak, akik a magyar állampolgársághoz szükséges iratcsomójukat össze szeretnék állítani. Körutunk alkalmával több településen igénybe vették ezt a lehetőséget. Több szakembert is viszünk magunkkal így egy időben több ügyféllel is tudunk foglalkozni. Ezt a szolgáltatást 15 órától 19 óráig vehetik igénybe a kedves érdeklődők.A kézdialmási rendezvénysorozat kiemelt társzervezője a Kézdialmási Polgármesteri Hivatal.

Kézdialmás a Kézdiszékért Egyesület rendezvény sorozatának a következő állomása. Gazdáknak szóló előadás, könyvbemutató és honosítás szerepel a Kézdialmási programban, amire március 3-án szombaton 15 órától kezdődően kerül sor a Kézdialmási Önkormányzat Tanácstermében.
A programok sorát Motica Róbert agrármérnök, pályázat író szakember nyitja, meg aki a kézdialmási gazdák számára olyan pályázati lehetőségekről kíván tájékoztatást nyújtani, ami által ők maguk is vissza nem fizetendő támogatáshoz juthatnak a vállalkozásuk, gazdaságuk fejlesztéséhez. A szakember elmondása szerint nagyon sok jó lehetőség van, amiről álmodozunk, de nem tudjuk, hogy ezekhez a forrásokhoz hogyan kell hozzá jutni. Az előadás ebben kíván segítséget nyújtani az érdeklődőknek.
Az előadás után Kisgyörgy Zoltán újságíró, Harangos könyvének bemutatójára kerül sor. A bemutatón megismerkedhetünk a könyv Kézdialmási részleteivel is. A könyvből a helyszínen lehet vásárolni és a szerző által dedikáltatni.

A rendezvénnyel párhuzamosan a Kézdiszéki EMNT-vel együtt működve, annak kihelyezett irodájával segítséget kívánunk nyújtani azoknak, akik a magyar állampolgársághoz szükséges iratcsomójukat össze szeretnék állítani. Körutunk alkalmával több településen igénybe vették ezt a lehetőséget. Több szakembert is viszünk magunkkal így egy időben több ügyféllel is tudunk foglalkozni. Ezt a szolgáltatást 15 órától 19 óráig vehetik igénybe a kedves érdeklődők.

A kézdialmási rendezvénysorozat kiemelt társzervezője a Kézdialmási Polgármesteri Hivatal.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!