Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Magyar Mese Napja Kézdivásárhelyen

Magyar Mese Napja Kézdivásárhelyen - Kedves gyerekek, szülők, nagyszülők!Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdivásárhelyi szervezete vetélkedővel egybekötött rendezvényre hív 2012. október 1-jén délben 12 órakor a Magyar Mese Napja tiszteletére.A Magyar Mese Napjának célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.A Magyar Mese Napja ünnepén mese-vetélkedőre hívunk mindenkit, aki szereti a meséket. A vetélkedőre csoportos (osztályok, csapatok, családok) és egyéni is benevezőket várunk a következő kategóriákban:Hol volt, hol nem volt - csoportos vetélkedőOsztálytársaiddal, barátaiddal, családtagjaiddal együtt add elő kedvenc mesejelenetedet (előadás hossza max. 10 perc). Bábjátékot is szívesen fogadunk.Terülj-terülj asztalkám - egyéni vetélkedőKészíts el egy mesebeli ételt, az étel díszes kivitelezésű receptjét külön díjazzuk. (Nagyik segíthetnek.)A király új ruhája - egyéni vetélkedőÖltsd magadra kedvenc mesefigurád jelmezét, jellegzetes ruhadarabját. (Láthatatlan köpönyeg viselőit nem tudjuk díjazni.)Várunk szeretettel 2012. október 1-jén a Báró Wesselényi Miklós Könyvtár udvarán a déli harangszó után.Jelentkezni a kezdiszek@gmail.com, email címen és a 0267-360006-os telefonszámon (hétfő-kedden 15-20, szerda-csütörtök-péntek 9-15 óra között) lehet.A szervezők

Kedves gyerekek, szülők, nagyszülők!

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdivásárhelyi szervezete vetélkedővel egybekötött rendezvényre hív 2012. október 1-jén délben 12 órakor a Magyar Mese Napja tiszteletére.

A Magyar Mese Napjának célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.
A Magyar Mese Napja ünnepén mese-vetélkedőre hívunk mindenkit, aki szereti a meséket. A vetélkedőre csoportos (osztályok, csapatok, családok) és egyéni is benevezőket várunk a következő kategóriákban:

Hol volt, hol nem volt - csoportos vetélkedő
Osztálytársaiddal, barátaiddal, családtagjaiddal együtt add elő kedvenc mesejelenetedet (előadás hossza max. 10 perc). Bábjátékot is szívesen fogadunk.

Terülj-terülj asztalkám - egyéni vetélkedő
Készíts el egy mesebeli ételt, az étel díszes kivitelezésű receptjét külön díjazzuk. (Nagyik segíthetnek.)

A király új ruhája - egyéni vetélkedő
Öltsd magadra kedvenc mesefigurád jelmezét, jellegzetes ruhadarabját. (Láthatatlan köpönyeg viselőit nem tudjuk díjazni.)
Várunk szeretettel 2012. október 1-jén a Báró Wesselényi Miklós Könyvtár udvarán a déli harangszó után.

Jelentkezni a kezdiszek@gmail.com, email címen és a 0267-360006-os telefonszámon (hétfő-kedden 15-20, szerda-csütörtök-péntek 9-15 óra között) lehet.

A szervezők

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!