Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Már elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete

Már elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete - Augusztus másodikától elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete, viszont még nem végleges és nem is teljes - jelentette be Ménessy Kinga, a rendezvény főszervezője. Az elkészült programtervezetbe belekerült a Jazz Café udvarán levő Borudvar zenei kínálata, a múzeum illetve a könyvtár programja is.A rendezvény honlapjáról (www.oszisokadalom.ro) lehet elérni a programot, amelybe már az is belekerült, hogy melyek azok a fellépők, akik az ízletes borok mellett a zenei aláfestést biztosítják majd a Borudvarban. Szulák Andrea nyitókoncertje után, a Jazz Caféban a Pribojszki Mátyás Band zenél majd, a hétvége során fellép még a Kush Kush, Gáspár Álmos és meghívottja, valamint a Prog.Organ Quartett is. A színpadi programok kiegészültek négy helyi produkcióval: szombaton fellép a Metropolis zenekar, vasárnap a Jazz Kaláka és a MiniSnaps, mindketten fiatal tehetségekből álló együttesek, valamint Kézdivásárhelyen vendégszerepel a Mácsafej együttes is. Délelőttönként az iskolásoké és az óvodásoké lesz a főszerep, ide még várnak jelentkezőket. A Hobbi Cserebere Klub szervezésében, második alkalommal lesz országos és nemzetközi papírszalvéta, kártyanaptár és telefonkártya kiállítás börzével egybekötve a Gyűjtemények Házában. Az Őszi Sokadalom nyitókoncertjére, azaz Szulák Andrea Kedvenc dolgaim című előadóestjére már lehet jegyeket vásárolni Kézdivásárhelyen a Vigadó jegypénztárában, valamint Sepsiszentgyörgyön a Székely Hírmondó szerkesztőségében.

Augusztus másodikától elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete, viszont még nem végleges és nem is teljes - jelentette be Ménessy Kinga, a rendezvény főszervezője. Az elkészült programtervezetbe belekerült a Jazz Café udvarán levő Borudvar zenei kínálata, a múzeum illetve a könyvtár programja is.

A rendezvény honlapjáról (www.oszisokadalom.ro) lehet elérni a programot, amelybe már az is belekerült, hogy melyek azok a fellépők, akik az ízletes borok mellett a zenei aláfestést biztosítják majd a Borudvarban. Szulák Andrea nyitókoncertje után, a Jazz Caféban a Pribojszki Mátyás Band zenél majd, a hétvége során fellép még a Kush Kush, Gáspár Álmos és meghívottja, valamint a Prog.Organ Quartett is. A színpadi programok kiegészültek négy helyi produkcióval: szombaton fellép a Metropolis zenekar, vasárnap a Jazz Kaláka és a MiniSnaps, mindketten fiatal tehetségekből álló együttesek, valamint Kézdivásárhelyen vendégszerepel a Mácsafej együttes is. Délelőttönként az iskolásoké és az óvodásoké lesz a főszerep, ide még várnak jelentkezőket. A Hobbi Cserebere Klub szervezésében, második alkalommal lesz országos és nemzetközi papírszalvéta, kártyanaptár és telefonkártya kiállítás börzével egybekötve a Gyűjtemények Házában. 

Az Őszi Sokadalom nyitókoncertjére, azaz Szulák Andrea Kedvenc dolgaim című előadóestjére már lehet jegyeket vásárolni Kézdivásárhelyen a Vigadó jegypénztárában, valamint Sepsiszentgyörgyön a Székely Hírmondó szerkesztőségében.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!