A Zöld Nap Egyesület, a Puskás Ferenc Gombfoci Klub és az Önkormányzat Sportirodája március 10-én, kedden délután 17-19. óra között hatodik alkalommal szervezi meg a Mozgó Délutánt a céhes város sportcsarnokában.

A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni. Többek között a résztvevőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, gombfocizni, szaladni és táncolni a Dance is life csoporttal. Ugyanakkor a résztvevők a Zöld Nap Egyesülettel kincset kereshetnek, kipróbálhatják az Öko Catan stratégiai játékot és tanácsadásra is sor kerül.
Az esemény keretén belül hat órai kezdettel egy ugrókötél versenyt is szerveznek, 3-4-5 fős csapatokat alakítva. A helyszínen lehet jelentkezni...majd a neveket egy dobozból kihúzzuk! A szerencsén múlik, hogy ki kivel kerül egy csapatba. A csapatoknak sorverseny szerű feladatokat kell megoldani, természetesen kötéllel. A legjobb csapat ajándékot kap a végén!

A szervezők megkérik az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal váltócipőt! Legyél Te is részese a rendezvénynek. A belépés díjtalan.

Támogató: Eraszmus plusz program és a Háromszéki Közösségi Alapítvány
Plakátterv: Derzsi Katalin