Haszmann Pál Múzeum - Haszmann Pál Falumúzeum

Haszmann Pál Falumúzeum

» Márkus Színház - Az égig érő fa

Márkus Színház - Az égig érő fa - A Haszmann Pál Múzeumban június, 25.-én, szerdán 17 órától, egy varázslatos mesejátékra, a Márkus Színház Égig érő fa bábjátékára várnak gyerekeket és felnőtteket egyaránt.Az égigérő fa - Benedek Elek nyomán (45 perc)Az öreg király egyetlen leányát hirtelen forgószél ragadja el. Az egész birodalmat nyeri el, aki visszahozza és még a kezivel is számolhat, de számtalan herceg, lovag veszik oda a feladatban. Jánoska az egyetlen, aki a háromfejű sárkányt legyőzve hazaviheti Gyöngyvirág királykisasszonyt. A király boldog, halni sincs már kedve, hisz minden jó véget ér.http://www.markuszinhaz.hu/az-egigero-fa/

A Haszmann Pál Múzeumban június, 25.-én, szerdán 17 órától, egy varázslatos mesejátékra, a Márkus Színház Égig érő fa bábjátékára várnak gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Az égigérő fa - Benedek Elek nyomán (45 perc)
Az öreg király egyetlen leányát hirtelen forgószél ragadja el. Az egész birodalmat nyeri el, aki visszahozza és még a kezivel is számolhat, de számtalan herceg, lovag veszik oda a feladatban. Jánoska az egyetlen, aki a háromfejű sárkányt legyőzve hazaviheti Gyöngyvirág királykisasszonyt. A király boldog, halni sincs már kedve, hisz minden jó véget ér.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!