Még lehet jelentkezni a Sapientia egyetem nyílt napjaira 2023 március 3 és 31 között

Március minden péntekén megnyitja kapuit a középiskolások előtt a Sapientia EMTE: március 3., 10., 17., 24. és 31-én szerveznek nyílt napokat Csíkszeredában, Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön. Az érdeklődők egyénileg vagy csoportosan is becsatlakozhatnak, a részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, hiszen a helyek száma korlátozott.

Fontos, hogy a középiskolások első kézből szerezzenek információkat a jövőbeli tanulmányaik kapcsán, éppen ezért fektet hangsúlyt minden évben a Sapientia arra, hogy oktatói és hallgatói segítségével biztosítson színes programkínálatot, amelynek keretében a diákok minél több kérdést feltehetnek a képzések kapcsán, és személyesen is végigjárhatják az oktatás különböző tereit.

A 2023-as nyílt napok programja hasonlóan zajlik minden helyszínen: először általános egyetembemutató előadásra kerül sor, majd kampusztúrára. Ezt követően izgalmas szakmai programok várják az érdeklődőket, ahol mélyebben is beleleshetnek a társadalomtudományok, humántudományok, művészet, műszaki- és agrártudományok, természettudományok területén kínált képzésekbe, egy napra egyetemistává válva nézhetik meg, ők hogyan érhetik el önmaguk legjobb verzióját, ha érettségi után a Sapientiát választják.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, érdemes az egyetem www.sapientia.ro honlapján levő linkeken minél hamarabb bejelentkezni, hiszen a helyek száma korlátozott. Ugyanitt megtalálható minden további információ a rendezvényről.