Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Megbotlott a Nagy Mózes U14-es kosárlabdás gárdája

Vasárnap délelőtt a Brassó-i CSU Cuadripol otthonába látogatott a Nagy Mózes fiú U14-es korosztályának csapata az Országos bajnokság idei 3-ik mérkőzését játszani.

Előre tudott tény volt, hogy a győztes csapat lépéselőnyt szerez a másikkal szemben. A fiuk jól motiválva érkeztek és léptek pályára, de nehézkesen indultak be a kosár szórassál és rengeteg büntető dobást kihagytak. Így az első negyedben csupán 11 pontot tudtak teljesíteni támadásban, sajnos védekezésük 16 pontot kapott. A második negyedben cserélt a két csapat a játék picit nagyobb ritmusba lendült át a negyed közepétől, ennek köszönhetően a brassai fiuk is tévedni kezdtek, viszont mi újból rengeteg büntető dobást hagytunk ki. A negyed végén a Nagy Mózes nyert 12-9 arányban.

A harmadik negyedben a két edző a legeredményesebb 5 sportolót küldte harcba, sajnos a mi kihagyott ziccereinknek és az újból nehézkesen betalált büntetők miatt 21-18 arányban vesztettük a negyedet.

Megjegyezném, hogy ez az idény első mérkőzése melyet a 3-ik negyedben elvesztünk, még az ország top csapataival is sikerült legalább egyenlő negyedeket játszani.

Az utolsó negyedben erősebbek és frissebbek is voltunk sok pillanatban, de sajnos a hullámzásnak köszönhetően nem tartottuk a megfelelő nyomást az ellenfélen, így csak egy egyenlő negyedet sikerült kiküzdeni 20-20.

Így a mérkőzés végeredménye -5 pont: Brasso-i CSU - NMSK 66-61

Pontszerzők: Farkas G 2p, Andre T 21p, Antal H 8p, Andre Sz 21p, Fábián A 2p, Gyergyai Zs 5p. Edző Farkas Alpár, Ferencz Szabolcs.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!