Megjelent a 2016-s nyári Szabadidőkalauz Háromszéken!

Háromszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a nyári Szabadidőkalauz Háromszéken. A kiadvány június, július és augusztus hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A hat éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják Sepsiszentgyörgy újdonságait, továbbá Kézdivásárhely idei rendezvényeiről, illetve Kovászna vonzerejéről és nyári eseményeiről is olvashatnak benne az olvasók. Egy interjú keretében Bereczki Barna hegymászótól/természetfotóstól megtudhatják azt, hogy milyen természetfotós kiállítások kapcsolódnak a nevéhez és milyen tervei vannak a hegymászással, túravezetéssel kapcsolatban, illetve Demeter János, a Vadon Egyesület ügyvezető igazgatója válaszolt a Székelyföldi Vadászati Kiállítás elindulásával és a jövőbeni terveikkel kapcsolatos kérdésekre. Továbbá a kiadvány tartalmazza Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Háromszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőségében:
Telefon: 0741-926776, 0733-183081
E-mail: szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com