Háromszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a téli Szabadidőkalauz Háromszéken. A kiadvány december, január és február hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

Kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják Sugásfürdő kikapcsolódási lehetőségeit, illetve a kézdivásárhelyi ünnepváró programokról és Kovászna látnivalóiról is olvashatnak benne az olvasók. Egy interjú keretében megtudhatják azt, hogy milyen ajándékokkal várja a vásárlókat a Napsugár ajándékbolt, illetve Barta Mónika, a sepsiszentgyörgyi Városimázs Iroda vezetője válaszolt a jövő év eseményeivel kapcsolatos kérdésekre. Továbbá a kiadvány tartalmazza Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Háromszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőségében:
Telefon: 0741-926776, 0733-183081
E-mail: szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com

Címlapfotó: Kristó-Gothárd Hunor