A negyedévente megjelenő lapban ezúttal is sok érdekes információt olvashatunk az egyesület sokrétű tevékenységéről. Az ingyenes kiadványból kiderül, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Kónya László lett, aki az elmúlt évek során másodszor kapta meg ezt a kitüntetést. Ezúton is a tagság gratulál neki.

Az áprilisban megjelent újság tartalmából megtudhatjuk, hogy az új évet jótékonykodással indították, továbbá pedig olvashatunk a Let's move (Mozogjunk) projektről, a Mozgó Délutánokról, a kézdikőváron elindított Zöld Nap suliról, Keresztes Juliánna tótvázsonyi EVS önkéntes beszámolójáról, a festői Ika vára közelében megtartott kétnapos csapatépítő tréningről, és az Erasmus+ program támogatásával megvalósult ifjúsági cseréről, amely interkulturális dialógus jegyében Spanyolországban került sor, az Iceberg Europe címmel, ahol diákjaink Lettország, Litvánia, Spanyolország, multikulturális értékeivel ismerkedtek meg.

A Zöld Nap Egyesület negyedévente megjelenő, természetjárás, önkéntesség, környezetvédelem, egészséges életmód, újrahasznosítás témaköröket felölelő ingyenes kiadványát keresse a Zöld Nap Egyesület székhelyén vagy a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Kis Emese