Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának nyolcadik száma

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának nyolcadik száma - Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának nyolcadik száma. A kiadványban, egyebek mellett, a márciusban megszervezett spanyol nemzeti estről, a Sunergizer vállalatnál tett látogatásról, illetve az On the green road projektről is olvashatunk.A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Derzsi Katalin lett. Ezúton is tagság gratulál neki. Megtudhatjuk az Emmanuelle Baillet-el készült interjúból, hogy miért vállalkozott önkéntességre Romániában, illetve, hogy miért éppen a Zöld Nap Egyesületet választotta fogadó szervezetként. Csillag Judit ZNE önkéntes tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk az energiafûzrõl. Az olvasó betekintést nyerhet a március 15-én, Lisznyóban szervezett ünnepségről. De beszámolnak a zöldek az oktatási intézményekbe szervezett előadásokról is.A lap végén megtekinthetjük a francia nemzeti est és a kerékpár ügyességi versenyt hirdető plakátokat is.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Ráduly Attila

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának nyolcadik száma. A kiadványban, egyebek mellett, a márciusban megszervezett spanyol nemzeti estről, a Sunergizer vállalatnál tett látogatásról, illetve az On the green road projektről is olvashatunk.

A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Derzsi Katalin lett. Ezúton is tagság gratulál neki. Megtudhatjuk az Emmanuelle Baillet-el készült interjúból, hogy miért vállalkozott önkéntességre Romániában, illetve, hogy miért éppen a Zöld Nap Egyesületet választotta fogadó szervezetként. Csillag Judit ZNE önkéntes tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk az energiafûzrõl. Az olvasó betekintést nyerhet a március 15-én, Lisznyóban szervezett ünnepségről. De beszámolnak a zöldek az oktatási intézményekbe szervezett előadásokról is.
A lap végén megtekinthetjük a francia nemzeti est és a kerékpár ügyességi versenyt hirdető plakátokat is.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!