Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok hatodik lapszáma

Megjelent a Zöld Napok hatodik lapszáma - Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának hatodik száma. A kiadványban, egyebek mellett, az augusztusban megszervezett biciklitúráról, az egyesület arculati kézikönyvéről, illetve a lezárult esszépályázatról is olvashatunk.A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Szabó Attila lett. Ezúton is tagság gratulál neki. Megtudhatjuk az Ieva Brikmane-al készült interjúból, hogy miért vállalkozott önkéntességre Romániában, illetve, hogy miért éppen a Zöld Nap Egyesületet választotta fogadó szervezeteként. A Ráduly Attila által papírra vetett 'EVS- A lehetőségek tárháza' című írásból hasznos információkat tudhatunk meg arról, hogy hogyan működik az Európai Önkéntes Szolgálat. Kelemen Zsolt ZNE önkéntes tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a bioszféra-rezervátumok kijelölésének okairól, illetve arról, hogy milyen komplex célokat szolgál az említett területek kijelölése, védelme.A lap az augusztus 18-án, a Nemere Útján szervezett biciklitúráról is beszámol.Szabó Attila, ZNE alapítótag, írásában nagyszerűen meghatározza az önkéntesség mibenlétét, ugyanakkor őszintén vall arról, hogy mit nyújt számára az önkéntes munkavégzés: 'nem jár anyagi kártérítéssel, de olyan jellegű örömet ad, amelyet a pénz nem helyettesíthet...'A lap végén a Zöld Nap Egyesület által augusztus elején meghirdetett Gyermek a természetben elnevezésű fotópályázat részleteiről olvashatunk, ugyanakkor megtekinthetjük a pályázatot hirdető plakátot is.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Molnár Szende

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának hatodik száma. A kiadványban, egyebek mellett, az augusztusban megszervezett biciklitúráról, az egyesület arculati kézikönyvéről, illetve a lezárult esszépályázatról is olvashatunk.

A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Szabó Attila lett. Ezúton is tagság gratulál neki. Megtudhatjuk az Ieva Brikmane-al készült interjúból, hogy miért vállalkozott önkéntességre Romániában, illetve, hogy miért éppen a Zöld Nap Egyesületet választotta fogadó szervezeteként. A Ráduly Attila által papírra vetett "EVS- A lehetőségek tárháza" című írásból hasznos információkat tudhatunk meg arról, hogy hogyan működik az Európai Önkéntes Szolgálat. Kelemen Zsolt ZNE önkéntes tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a bioszféra-rezervátumok kijelölésének okairól, illetve arról, hogy milyen komplex célokat szolgál az említett területek kijelölése, védelme.
A lap az augusztus 18-án, a Nemere Útján szervezett biciklitúráról is beszámol.
Szabó Attila, ZNE alapítótag, írásában nagyszerűen meghatározza az önkéntesség mibenlétét, ugyanakkor őszintén vall arról, hogy mit nyújt számára az önkéntes munkavégzés: "nem jár anyagi kártérítéssel, de olyan jellegű örömet ad, amelyet a pénz nem helyettesíthet..."
A lap végén a Zöld Nap Egyesület által augusztus elején meghirdetett Gyermek a természetben elnevezésű fotópályázat részleteiről olvashatunk, ugyanakkor megtekinthetjük a pályázatot hirdető plakátot is.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.
Szerző: Molnár Szende

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!