Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok hetedik lapszáma

Megjelent a Zöld Napok hetedik lapszáma - Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának hetedik száma. A kiadványban, egyebek mellett, a szeptemberben megszervezett biciklitúráról, a kurd nemzeti estről, illetve a zöldek karácsonyi akcióiról is olvashatunk.A Bíró Levente által szerkesztett újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Derzsi Eszter. Ezúton is a tagság gratulál neki, megköszönve önzetlen munkáját. Írásában elmeséli, hogyan került a szervezethez és miért fontos számára az önkéntesség.A főszerkesztő kérdéseire Gayane Asatryan és Ieva Brikmane válaszolt. Ezáltal egy értékelőt is kaphatunk a két EVS (Európai Önkéntes Szolgálat)önkéntes Háromszéken eltöltött 11 hónapjáról. Megtudhatjuk hogy milyen célokkal jöttek ide és milyen élményekkel térnek haza szülőföldjükre.Kanabé Emőke ZNE önkéntes tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk az eleveniszapos szennyvíztisztításról.A lapból megtudhatjuk, hogy Karácsony nagyhetére egy Lisznyóról írt monográfiával ajándékozott meg Derzsi Eszter, a nagyborosnyói Bartha Károly iskola aligazgatónője. A bemutatón a szerzõ dedikálta a színes kiadványt, mely Györgyjakab Boróka szerkesztésében készült el.A lap végén a Ieva Brikmane EVS önkéntes által készített karácsonyi üdvözlőlap mellett a lisznyói monográfia boritóját tekinthetik meg az olvasók.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Ráduly Attila

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának hetedik száma. A kiadványban, egyebek mellett, a szeptemberben megszervezett biciklitúráról, a kurd nemzeti estről, illetve a zöldek karácsonyi akcióiról is olvashatunk.

A Bíró Levente által szerkesztett újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Derzsi Eszter. Ezúton is a tagság gratulál neki, megköszönve önzetlen munkáját. Írásában elmeséli, hogyan került a szervezethez és miért fontos számára az önkéntesség.
A főszerkesztő kérdéseire Gayane Asatryan és Ieva Brikmane válaszolt. Ezáltal egy értékelőt is kaphatunk a két EVS (Európai Önkéntes Szolgálat)önkéntes Háromszéken eltöltött 11 hónapjáról. Megtudhatjuk hogy milyen célokkal jöttek ide és milyen élményekkel térnek haza szülőföldjükre.
Kanabé Emőke ZNE önkéntes tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk az eleveniszapos szennyvíztisztításról.
A lapból megtudhatjuk, hogy Karácsony nagyhetére egy Lisznyóról írt monográfiával ajándékozott meg Derzsi Eszter, a nagyborosnyói Bartha Károly iskola aligazgatónője. A bemutatón a szerzõ dedikálta a színes kiadványt, mely Györgyjakab Boróka szerkesztésében készült el.
A lap végén a Ieva Brikmane EVS önkéntes által készített karácsonyi üdvözlőlap mellett a lisznyói monográfia boritóját tekinthetik meg az olvasók.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!