Tisztelt Érdeklődők, kedves szimpatizánsok! Megjelent a Zöld Nap Egyesület VI. évfolyamának negyedik és egyben a 2016-os év utolsó száma. Az évszakonként ingyenesen megjelenő lapban ezúttal is számos izgalmas információt olvashatunk az egyesület sokoldalú tevékenységéről, pályázati projektek megvalósításáról. Elsőként az évszak önkéntesét köszönthetjük Pál Zsuzsanna személyében.

Továbbá olvashatunk a megyei civil szervezetek közti Önkéntes Kupa megmérettetésről, ahol Zöld Nap Egyesület első helyen végzett, majd a spanyol társalgási klub szépségeiről, a Tae-Bo berkeiben szervezett Mozgó Délutánról és a 24 órás szaladásról. Ezt követően pedig a „gamifikálódás” címmel Tenerife szigetén szervezett szakmai továbbképzőről, ahol kilenc ország képviselte magát, továbbá a hagyománnyá vált őszi lomtalanításról, az Iskola Másként hét alkalmával Bod Péter Tanítóképzőben tartott előadássorozatról, a Mozdulj a jó irányba fotókiállításról, az egészséges életmódra való figyelemfelkeltő bábjátékról, a felsőtárkányi Ecotivity ifjúsági csereprogramról, majd a nagy érdeklődésnek örvendő spanyol estről, valamint az évzáró kiértékelő közgyűlésről.

Köszönjük Biró Leventének a szerkesztést valamint a fotósoknak az igen gazdag képanyagot. A Zöld Nap Egyesület negyedévente megjelenő, természetjárás, önkéntesség, környezetvédelem, egészséges életmód, újrahasznosítás témaköröket felölelő ingyenes kiadványát keresse a szervezet székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese