A negyedévente megjelenő lapban ezúttal is sok érdekes információt olvashatunk az egyesület sokrétű tevékenységéről. Elsőként az évszak önkéntesét, Kelemen Zsoltot köszönthetjük. Tartalmából megtudhatjuk, hogy az újévet jótékonykodással indították, továbbá pedig olvashatunk az elmúlt év Let's move – Mozogjunk tevékenység kiértékelőjéről, ezt követően pedig újra az évadnyitó Mozgó délután eseményeiről, a nagyvázsonyi EVS önkéntességről, az örményest érdekességeiről.

Ezt követően pedig a télutón megtett Asztag-kői gyalogtúráról, az Ezüst Akadémia Oktatási Programról és annak sikeréről, a kézdikővári Zöld Nap suliról, ahol a „Zöldek” a Lávalámpás, kreatív kísérletek titkaiba vezették be a gyerekeket, az ötödik alkalommal megszervezett nagyborosnyói „Adj király katonát!” vetélkedőről, a tavaszváró programokról, a Kárpát-medencei tehetségnapon való részvételről. Köszönjük Biró Leventének a szerkesztést valamint a fotósoknak az igen gazdag képanyagot.

A Zöld Nap Egyesület trimeszterenként megjelenő, természetjárás, környezetvédelem, önkéntesség, oktatási program, multikulturalitás, egészséges életmód, témaköröket felölelő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese