Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok kilencedik lapszáma

Megjelent a Zöld Napok kilencedik lapszáma - Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának kilencedik száma. A kiadványban, egyebek mellett, interkulturális estekről, az elmúlt hónapokban megrendezésre került biciklitúrákról, illetve a negyedik alkalommal lebonyolított Tavaszi Zöld Napokról olvashatunk egy részletes beszámolót.A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Kónya László lett. Ezúton is tagság gratulál neki. Megtudhatjuk az Elaine Ivassenko-val készült interjúból, hogy miért vállalkozott önkéntességre Romániában, illetve, hogy miért éppen a Zöld Nap Egyesületet választotta fogadó szervezetként. Bandi Zsolt környezetmérnök tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a veresvízi lápról. Az olvasó betekintést nyerhet, hogyan kell készíteni mosószappant használt étolajból. De beszámolnak a zöldek a legújabb turistacsalogatóként készült Nemere Útja dokumentumfilmjük bemutatásáról is.A lap végén az évszak önkéntesnek a beszámolója tekinthető meg.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Ráduly Attila

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának kilencedik száma. A kiadványban, egyebek mellett, interkulturális estekről, az elmúlt hónapokban megrendezésre került biciklitúrákról, illetve a negyedik alkalommal lebonyolított Tavaszi Zöld Napokról olvashatunk egy részletes beszámolót.

A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Kónya László lett. Ezúton is tagság gratulál neki. Megtudhatjuk az Elaine Ivassenko-val készült interjúból, hogy miért vállalkozott önkéntességre Romániában, illetve, hogy miért éppen a Zöld Nap Egyesületet választotta fogadó szervezetként. Bandi Zsolt környezetmérnök tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a veresvízi lápról. Az olvasó betekintést nyerhet, hogyan kell készíteni mosószappant használt étolajból. De beszámolnak a zöldek a legújabb turistacsalogatóként készült Nemere Útja dokumentumfilmjük bemutatásáról is.
A lap végén az évszak önkéntesnek a beszámolója tekinthető meg.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!