Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok ötödik lapszáma

Megjelent a Zöld Napok ötödik lapszáma - Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának következő lapszáma: az ötödik kiadás. A kiadványban, egyebek mellett, a március végén megszervezett Tavaszi Zöld Napokról, a Tanulva Cselekedj projektről, illetve a Brassó megyei datki közösség számára ajándékozott könyvek történetéről is olvashatunk.A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Györgyjakab Boróka lett, ugyanakkor elolvashatják Mihály Csaba kézdivásárhelyi ZNE aktivista beszámolóját arról, hogy miként, minek a hatására kapcsolódott be a szervezet eseményeibe, életébe. A Ráduly Attila által összegzett 'EVS- A lehetőségek tárháza' című cikkből hasznos információkat tudhatunk meg arról, hogy hogyan működik az Európai Önkéntes Szolgálat. Kelemen Zsolt környezetmérnök (ZNE önkéntes) tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a Szovátai Medve tó keletkezéséről, vízének különleges fizio-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságairól.Roppant érdekes beszámolókat olvashatunk a lett, örmény, illetve török nemzeti estekről. Ezen, számunkra különleges és egzotikus kultúrák világába a Zöld Nap Egyesületnél tartózkodó két önkéntes lány, illetve a meghívásnak eleget tevő török Ahmet Basik jóvoltából nyerhettek bepillantást a részt vevők.Az örmény Gayane Asatryannal készült interjúból megtudhatjuk, hogy mi késztette arra, hogy részt vegyen az EVS projektben és éppen a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületre essen a választása.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Molnár Szende

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának következő lapszáma: az ötödik kiadás. A kiadványban, egyebek mellett, a március végén megszervezett Tavaszi Zöld Napokról, a Tanulva Cselekedj projektről, illetve a Brassó megyei datki közösség számára ajándékozott könyvek történetéről is olvashatunk.

A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Györgyjakab Boróka lett, ugyanakkor elolvashatják Mihály Csaba kézdivásárhelyi ZNE aktivista beszámolóját arról, hogy miként, minek a hatására kapcsolódott be a szervezet eseményeibe, életébe. A Ráduly Attila által összegzett "EVS- A lehetőségek tárháza" című cikkből hasznos információkat tudhatunk meg arról, hogy hogyan működik az Európai Önkéntes Szolgálat. Kelemen Zsolt környezetmérnök (ZNE önkéntes) tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a Szovátai Medve tó keletkezéséről, vízének különleges fizio-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságairól.

Roppant érdekes beszámolókat olvashatunk a lett, örmény, illetve török nemzeti estekről. Ezen, számunkra különleges és egzotikus kultúrák világába a Zöld Nap Egyesületnél tartózkodó két önkéntes lány, illetve a meghívásnak eleget tevő török Ahmet Basik jóvoltából nyerhettek bepillantást a részt vevők.

Az örmény Gayane Asatryannal készült interjúból megtudhatjuk, hogy mi késztette arra, hogy részt vegyen az EVS projektben és éppen a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületre essen a választása.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Molnár Szende

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!