Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok tizenegyedik lapszáma

Megjelent a Zöld Napok tizenegyedik lapszáma - Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának tizenegyedik száma. A kiadványban, egyebek mellett, a több száz embert megmozgató Ne pazarolj, élj többet projektről, az elmúlt hónapban megrendezésre került hulladék gyűjtésről, illetve a negyedik alkalommal lebonyolított csapatösszerázóról olvashatunk egy részletes beszámolót.A trimeszterenként megjelenő újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Bíró Levente lett. Ezúton is a tagság gratulál neki. A tavalyi évben számos nemzetközi ifjúsági cserén és képzésen vett részt a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, betekintést nyerhetnek egy - egy beszámoló segítségével. Bartos Tímea környezetmérnök tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a víz körforgásáról a természetben. De beszámolnak a zöldek a 2013-as évzáró közgyűlésről és a hetedik alkalommal megszervezett fotópályázatról is.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Ráduly Attila

Megjelent a Zöld Nap Egyesület lapjának tizenegyedik száma. A kiadványban, egyebek mellett, a több száz embert megmozgató Ne pazarolj, élj többet projektről, az elmúlt hónapban megrendezésre került hulladék gyűjtésről, illetve a negyedik alkalommal lebonyolított csapatösszerázóról olvashatunk egy részletes beszámolót.

A trimeszterenként megjelenő újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Bíró Levente lett. Ezúton is a tagság gratulál neki. A tavalyi évben számos nemzetközi ifjúsági cserén és képzésen vett részt a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, betekintést nyerhetnek egy - egy beszámoló segítségével. Bartos Tímea környezetmérnök tollából rövid, szakszerű összefoglalót olvashatunk a víz körforgásáról a természetben. De beszámolnak a zöldek a 2013-as évzáró közgyűlésről és a hetedik alkalommal megszervezett fotópályázatról is.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!