Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok tizenharmadik lapszáma

Megjelent a Zöld Napok tizenharmadik lapszáma - Július közepétől az érdeklődők már kézbe vehetik a Zöld Nap Egyesület gondozásában megjelent nyári lapszámot. A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból, egyebek mellett az újabb rajzpályázatról, a családi futónapról, az adományba kapott madáretetőkről, illetve a hatodik alkalommal lebonyolított csapatösszerázóról olvashatunk egy részletes beszámolót.

A trimeszterenként megjelenő újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Pál Zsuzsanna lett. Ezúton is a tagság gratulál neki. A „zöld” témák közül Boros Levente környezetmérnök bemutatja, hogy milyen a mesterséges természet.
A tizenharmadik lapszámban beszámolnak a kézdiszentléleki Pitypang óvodában, a HEKE táborban és a nőszövetségi megbeszélésen tett környezettudatosságra nevelő látogatásukról. De beszámolnak a zöldek a júniusban megrendezett Tekerj egy mozgásparkért akcióról. Ugyanakkor Bartos Tímea tollából rövid összefoglalót olvashatunk az önkéntességről.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Ráduly Attila

Július közepétől az érdeklődők már kézbe vehetik a Zöld Nap Egyesület gondozásában megjelent nyári lapszámot. A Bíró Levente által szerkesztett kiadványból, egyebek mellett az újabb rajzpályázatról, a családi futónapról, az adományba kapott madáretetőkről, illetve a hatodik alkalommal lebonyolított csapatösszerázóról olvashatunk egy részletes beszámolót. A trimeszterenként megjelenő újságból az olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Pál Zsuzsanna lett. Ezúton is a tagság gratulál neki. A „zöld” témák közül Boros Levente környezetmérnök bemutatja, hogy milyen a mesterséges természet. A tizenharmadik lapszámban beszámolnak a kézdiszentléleki Pitypang óvodában, a HEKE táborban és a nőszövetségi megbeszélésen tett környezettudatosságra nevelő látogatásukról. De beszámolnak a zöldek a júniusban megrendezett Tekerj egy mozgásparkért akcióról. Ugyanakkor Bartos Tímea tollából rövid összefoglalót olvashatunk az önkéntességről. A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható. Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!