Kedves Érdeklődők, Zöld Nap kedvelők! Megjelent a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület negyedik és egyben a 2020-as évet záró ingyenes újságja. Elsőként Straua Medárd személyében, megismerhetjük az évszak önkéntesét. Ezt követően tájékozódhatunk az egyesület őszi évadjának gazdag tevékenységeiről, éspedig a bringasulival, gyerekjógával és görgőzéssel tarkított októberi majd decemberi Mozgó Délutánról, a hétvégi csapatépítőről, az egyéni amatőr asztalitenisz bajnokságról, a W. Wegener parkban megrendezett tájfutás versenyről.

Ezt követően, a tagok és önkéntesek Incze László Céhtörténeti Múzeumban tett látogatásáról, az egyre nagyobb sikernek örvendő bejárós táborról, majd a háromnapos „Légy önkéntes, tápláld a lelkedet!” műhelymunkáról, valamint az online térben megszervezett „Ezek is mi vagyunk” fotópályázat kiértékeléséről, és a 2021-es évre szóló Zöld Napos színes falinaptár elkészítéséről olvashatunk. Végül pedig az egyesület évzáró beszámolójáról, és a 2020-as év legaktívabb önkénteseinek díjazásáról is informálódhatunk. A ZNE ezúttal is egy tartalmas évet tudhat magáénak a 2020-as évet lezáróan.

Mindenkinek sikerekben gazdag Fenntartható Zöld Napos újesztendőt kívánunk! Köszönjük szépen a szerkesztőnek, valamint minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel az év során segítették egyesületünket! A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese