Kedves Zöld Nap kedvelők, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület 2018-as év első száma, melyben a hagyományokhoz híven elsőként az évszak önkéntesét köszönthetjük Pál Zsuzsanna személyében, majd ezt követően a tavalyi év, valamint a Don’t trash our future projekt kiértékelőjéről is tudomást szerezhetünk.

Továbbá olvashatunk az egyesület, valamint Jánó Tünde és az EVS-s önkéntesek, Isabel Fernandez, Haykuhi Harutyunyan számos tevékenységeiről, amelyeket az albisi, a kővári, a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskolában és a Bod Péter Tanítóképzőben tartottak a Víz Világnapjáról, örmény és spanyol kultúráról, a kerékpáros mozgás örömeiről, valamint a Láva lámpás kísérletről. Mindezek mellett tudomást szerezhetünk Isa Fernandez, Spanyolországról tartott előadásáról, a lécfalvi hulladékkezelő központ látogatásairól, a sikeresen lezárult spanyol társalgási klub élményeiről, kangoos mozgó délutánról, az ozsdolai Kőlik-barlang kalandtúráról, a vonyarcvashegyi ifjúsági csereprogramról, a folytatódó kerékpáros Kincskereső programról. Ugyanakkor azt is megtudhatjuk, hogy az egyesület weboldala, - követve a kor igényeit - új arculatot kapott. Végezetül pedig tájékozódhatunk az egész éves kerékpáros tevékenység gazdag programjáról.

Köszönjük szépen Biró Leventének a szerkesztői, valamint minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel részt vállaltak az újság létrejöttében. A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese