Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület 2022-es év első száma, melyben elsőként az évszak önkéntesét Turóczy Margit tanárnőt köszönthetjük. Ezt követően olvashatunk az egyesület csapatépítő tevékenységéről, a gyerekjógával, sakkal kezdődő évnyitó Mozgó Délutánról és annak folytatásáról, majd tájékozódhatunk az orosz és örmény társalgási klub népszerűségéről is.

Ugyanakkor informálódhatunk a külföldi önkéntesek, iskolákban bemutatott programjairól, így a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképzőben és a dálnoki Darkó Jenő Általános Iskolában tartott, különböző kultúrák ismertetőjéről. Továbbá tájékozódhatunk a török nemzeti estről, a Molnár Józsiás Általános Iskolában tartott „A víz fontossága” előadásról, a téli amatőr asztalitenisz bajnokságról, a lécfalvi hulladékkezelő központ meglátogatásáról, majd hírt kapunk egy nagyszerű lehetőségről is, amely egy megnyert pályázatot ismertet a „Légy te is önkéntes Budapesten” – projektről, melyre olyan fiatalok jelentkezését várják, akik egy éves önkéntesi munkát vállalnak fel Budapesten. Kérjük, támogassa Ön is adója 3,5%-ával a Zöld Nap Egyesületet, hogy továbbra is dolgozhassanak azért, hogy Mindannyian tisztább és egészségesebb környezetben élhessünk!

Köszönjük szépen Bíró Leventének a szerkesztői, valamint minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel részt vállaltak az újság létrejöttében. A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese