Zöld Nap Egyesület

» Megjelent az On the green road információs lap

Megjelent az On the green road információs lap - December elején Gema Puerma Castillo és Emmanuelle Baillet a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntesei elkészítették az On The Green Road angol nyelvű újságot.A lapban az olvasható megtudhat számos információt a 230 km hosszú Nemere Útja zöld útvonalról, mely alkalmas biciklizésre, gyaloglásra és lovaglásra. A zöldút tematikáját figyelembe véve, a hangsúly elsősorban a borvizekre és kúriákra tevõdött, hiszen mindkettõbõl igen gazdag ez a vidék. A lányok által szerkesztett kiadványból betekintést nyerhetünk a nagy sikert aratott interkultúrális esteket is.A készítőkön kívül az olvasó megismerkedhet még Elaine Ivassenko francia EVS önkéntessel, aki szintén az On the green road projekt aktív részese volt hét hónapon keresztül. A lap végén fotókat láthatunk az itt töltött 11 hónap fontosabb eseményeiről.Az angol nyelvű ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható. Ugyanakkor a Zöld Nap Egyesület (33-as udvartér 1. szám) székhelyén is kapható.Szerző: Ráduly Attila

December elején Gema Puerma Castillo és Emmanuelle Baillet a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntesei elkészítették az On The Green Road angol nyelvű újságot.

A lapban az olvasható megtudhat számos információt a 230 km hosszú Nemere Útja zöld útvonalról, mely alkalmas biciklizésre, gyaloglásra és lovaglásra. A zöldút tematikáját figyelembe véve, a hangsúly elsősorban a borvizekre és kúriákra tevõdött, hiszen mindkettõbõl igen gazdag ez a vidék. A lányok által szerkesztett kiadványból betekintést nyerhetünk a nagy sikert aratott interkultúrális esteket is.
A készítőkön kívül az olvasó megismerkedhet még Elaine Ivassenko francia EVS önkéntessel, aki szintén az On the green road projekt aktív részese volt hét hónapon keresztül. A lap végén fotókat láthatunk az itt töltött 11 hónap fontosabb eseményeiről.

Az angol nyelvű ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható. Ugyanakkor a Zöld Nap Egyesület (33-as udvartér 1. szám) székhelyén is kapható.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!