Kézdivásárhely Infó Centrum

» Megjelent a Cimbora februári száma

Megjelent a Cimbora februári száma - A fagyos hónap kapcsán a Cimbirodalomban Vári Attila Jégtörő Mátyás című meséjét olvashatjátok. Végh Balázs Béla meghívottja ezúttal Szabó T. Anna költő és az erdő lakói, a medvék. Zsoldos Z. Csaba összeállításában a meglepetést Mark Twain kalandjai és A rossz kisfiú története nyújtják.Kiderül, hogy milyen volt a cenzúra szigorú világa, ha részt vesztek az időutazásban Novák Csaba Zoltánnal és Kányádi Sándorral. További érdekességeket tudhattok meg a természetbe kihelyezett műteremről, rejtélyes üzenetekről, fogas tudnivalókról, véleményeket a megfelelésről. Nem utolsó sorban, a Tündérszó nemzetközi meseíró pályázatának felhívását is ebben a lapszámban olvashatjátok.

A fagyos hónap kapcsán a Cimbirodalomban Vári Attila Jégtörő Mátyás című meséjét olvashatjátok. Végh Balázs Béla meghívottja ezúttal Szabó T. Anna költő és az erdő lakói, a medvék. Zsoldos Z. Csaba összeállításában a meglepetést Mark Twain kalandjai és A rossz kisfiú története nyújtják.
Kiderül, hogy milyen volt a cenzúra szigorú világa, ha részt vesztek az időutazásban Novák Csaba Zoltánnal és Kányádi Sándorral. További érdekességeket tudhattok meg a természetbe kihelyezett műteremről, rejtélyes üzenetekről, fogas tudnivalókról, véleményeket a megfelelésről. Nem utolsó sorban, a Tündérszó nemzetközi meseíró pályázatának felhívását is ebben a lapszámban olvashatjátok.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!