Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Nap Egyesület első ingyenes újsága

Megjelent a Zöld Nap Egyesület első ingyenes újsága - Elkészült a Zöld Nap Egyesület három havonta megjelenő ingyenes újsága. A lap a Zöld Napok nevet kapta s negyedévente fog elkészülni Biró Levente alelnök főszerkesztésében.Úgy gondoltuk, szükség van Háromszéken egy olyan, szakmai alapon szerkesztett, munkásságunkat bemutató lapra, amely a 21. század elvárásainak tartalmilag és tipográfiailag is megfelel. - jelentette ki a Tavaszi Zöld Napok II-ön napvilágot látó negyedévente megjelenő ingyenes lap egyik szerkesztője. Ráduly Attila kifejtette, a Zöld Napok nevű újságnak mindenképpen hírlap jelleget szánnak.A lapszámok fotóanyagát is az egyesület önkéntesei és szimpatizánsai készítik. A magazin szövege alapossága ellenére könnyen követhető, olvasmányos.A szerkesztő csapat az első számhoz jó olvasást kíván.A lap elektronikus formában itt lapozgatható.Hírszerző: Ráduly Attila

Elkészült a Zöld Nap Egyesület három havonta megjelenő ingyenes újsága. A lap a Zöld Napok nevet kapta s negyedévente fog elkészülni Biró Levente alelnök főszerkesztésében.

Úgy gondoltuk, szükség van Háromszéken egy olyan, szakmai alapon szerkesztett, munkásságunkat bemutató lapra, amely a 21. század elvárásainak tartalmilag és tipográfiailag is megfelel. - jelentette ki a Tavaszi Zöld Napok II-ön napvilágot látó negyedévente megjelenő ingyenes lap egyik szerkesztője. Ráduly Attila kifejtette, a Zöld Napok nevű újságnak mindenképpen hírlap jelleget szánnak.
A lapszámok fotóanyagát is az egyesület önkéntesei és szimpatizánsai készítik. A magazin szövege alapossága ellenére könnyen követhető, olvasmányos.
A szerkesztő csapat az első számhoz jó olvasást kíván.

A lap elektronikus formában itt lapozgatható.

Hírszerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!