Zöld Nap Egyesület

» Megjelent a Zöld Napok harmadik száma

Megjelent a Zöld Napok harmadik száma - A Zöld Nap Egyesület lapjának legújabb számában, egyebek mellett, a szervezet két éves szülinapjáról, a Tiszta Feketeügyet medertakarítási akcióról, az idei bográcsfőző fesztiválokon elnyert helyezésekről és a szeptemberben tartandó események részletes programjairól olvashatunk.Biró Levente által szerkesztett kiadványt olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Péter János lett. A lap népszerű Zöld Praktikák rovatában Tóth Katalin környezetvédelmi szakember kalauzolja el az olvasókat, a Zöld irodák rejtelmeibe. Önkéntesként a Zöld Napban - e címen olvasható Gyöne Anna ZNE aktivista élménybeszámolója. Porczel Beáta tollából megtudhatja az érdeklődő, hogy az újonnan indult Természet Hatalma rovatban az áfonya és a csalán mire is használható.A szeptember végén megjelent harmadik lapszám emellett beszámol a Nemere Útja harmadik és negyedik táborról. Ráduly Attila egyesület elnöknek a tudósítása sok érdekes adatot tartalmaz a több napos kerékpártúrákról. Az olvasók betekintést nyerhetnek egy mélyinterjúba amit Csont Zsuzsa készített a szervezet elnökével a második születésnap alkalmából.A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.Szerző: Ráduly Attila

A Zöld Nap Egyesület lapjának legújabb számában, egyebek mellett, a szervezet két éves szülinapjáról, a Tiszta Feketeügyet medertakarítási akcióról, az idei bográcsfőző fesztiválokon elnyert helyezésekről és a szeptemberben tartandó események részletes programjairól olvashatunk.

Biró Levente által szerkesztett kiadványt olvasók megtudhatják, hogy az évszak legaktívabb önkéntese Péter János lett. A lap népszerű Zöld Praktikák rovatában Tóth Katalin környezetvédelmi szakember kalauzolja el az olvasókat, a Zöld irodák rejtelmeibe. Önkéntesként a Zöld Napban - e címen olvasható Gyöne Anna ZNE aktivista élménybeszámolója. Porczel Beáta tollából megtudhatja az érdeklődő, hogy az újonnan indult Természet Hatalma rovatban az áfonya és a csalán mire is használható.

A szeptember végén megjelent harmadik lapszám emellett beszámol a Nemere Útja harmadik és negyedik táborról. Ráduly Attila egyesület elnöknek a tudósítása sok érdekes adatot tartalmaz a több napos kerékpártúrákról. Az olvasók betekintést nyerhetnek egy mélyinterjúba amit Csont Zsuzsa készített a szervezet elnökével a második születésnap alkalmából.

A három havonta megjelenő ingyenes kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!