Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Megkezdődött a HD Intenzív Angol Tábor gyerekeknek

Megkezdődött a HD Intenzív Angol Tábor gyerekeknek - A kézdivásárhelyi Helen Doron nyelviskola július végén és augusztus elején 3–12 évesek részére szervez intenzív angol nyelvtábort, amelynek keretében játékosan sajátíthatják el a gyerekek az angolnyelv alapjait és az idegennyelv-tanulás könnyedebb módszereibe is belekóstolhatnak.

Két hétig várja a táborozó gyerekeket, a Papp Gyöngyike és Papp Zoltán által vezetett nyelviskola, az első szakaszban július 28. és augusztus 1. között a kicsik (3–6 évesek), utána augusztus 4–8. között a nagyobbak (6–12 évesek) táborozhatnak. A fő cél nem más, mint az angol nyelv elsajátítása, fejlesztése és gyakorlása.
A tábor reggel kilenc órakor kezdődik, a gyerekek a különböző játékok segítségével gyakorolják az angolt, ilyenkor az oktató csak a világnyelvet beszéli, ugyanis a Helen Doron nevével fémjelzett oktatás egyik alaptulajdonsága, hogy nem fordít, anyanyelvi szinten próbálja elmélyíteni az új ismereteket. Játékosan, a gyerekeket bevonva, interaktívan próbálja elsősorban megszerettetni a számukra idegen nyelvet. Lesz majd cukrászdába menés is, ahol a táborozóknak angol nyelven kell kérniük az édességet, de kisállatokat is meglátogatnak, és a parkban is játszanak majd.

Kézdivásárhelyen nagy sikere van ennek az alternatív oktatásnak, több helybeli és környékbeli gyerek is részt vesz benne. Érdemes megemlíteni, hogy a második éve, ezzel a módszerrel tanuló gyerekek közel 1500 angol szót sajátítottak el, az első évesek pedig körülbelül 660-at. Szeptembertől ismét megnyitja kapuit a Helen Doron-iskola, nemcsak Kézdivásárhelyen, hanem Sepsiszentgyörgyön is. 

A nyelviskola legnagyobb előnye, hogy a tanulók már nagyon fiatalon elsajátítják az angol nyelvet. Példának vehetjük, hogy egy négyéves négy hónap után elmond egy mondatot angolul, és érti is azt. Az itt elsajátított tudás majd egy sikeres angol érettségihez, vagy sikeres angol nyelvvizsgához is hozzásegíti a diákot.

Bővebb információkat a 0743064264-es és a 0752187536-os telefonszámokon az oktatóktól kaphatnak.

A kézdivásárhelyi Helen Doron nyelviskola július végén és augusztus elején 3–12 évesek részére szervez intenzív angol nyelvtábort, amelynek keretében játékosan sajátíthatják el a gyerekek az angolnyelv alapjait és az idegennyelv-tanulás könnyedebb módszereibe is belekóstolhatnak. Két hétig várja a táborozó gyerekeket, a Papp Gyöngyike és Papp Zoltán által vezetett nyelviskola, az első szakaszban július 28. és augusztus 1. között a kicsik (3–6 évesek), utána augusztus 4–8. között a nagyobbak (6–12 évesek) táborozhatnak. A fő cél nem más, mint az angol nyelv elsajátítása, fejlesztése és gyakorlása. A tábor reggel kilenc órakor kezdődik, a gyerekek a különböző játékok segítségével gyakorolják az angolt, ilyenkor az oktató csak a világnyelvet beszéli, ugyanis a Helen Doron nevével fémjelzett oktatás egyik alaptulajdonsága, hogy nem fordít, anyanyelvi szinten próbálja elmélyíteni az új ismereteket. Játékosan, a gyerekeket bevonva, interaktívan próbálja elsősorban megszerettetni a számukra idegen nyelvet. Lesz majd cukrászdába menés is, ahol a táborozóknak angol nyelven kell kérniük az édességet, de kisállatokat is meglátogatnak, és a parkban is játszanak majd. Kézdivásárhelyen nagy sikere van ennek az alternatív oktatásnak, több helybeli és környékbeli gyerek is részt vesz benne. Érdemes megemlíteni, hogy a második éve, ezzel a módszerrel tanuló gyerekek közel 1500 angol szót sajátítottak el, az első évesek pedig körülbelül 660-at. Szeptembertől ismét megnyitja kapuit a Helen Doron-iskola, nemcsak Kézdivásárhelyen, hanem Sepsiszentgyörgyön is. A nyelviskola legnagyobb előnye, hogy a tanulók már nagyon fiatalon elsajátítják az angol nyelvet. Példának vehetjük, hogy egy négyéves négy hónap után elmond egy mondatot angolul, és érti is azt. Az itt elsajátított tudás majd egy sikeres angol érettségihez, vagy sikeres angol nyelvvizsgához is hozzásegíti a diákot. Bővebb információkat a 0743064264-es és a 0752187536-os telefonszámokon az oktatóktól kaphatnak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!