Zöld Nap Egyesület

» Megkezdődött a Tanulva Cselekedj projekt

2012 február elején kezdetét vette a Zöld Nap Egyesület "Tanulva Cselekedj" elnevezésű projektje. Tizenegy hónapra, egy örmény (Gayane Asatryan) és egy lett (Ieva Brikmane) lány kezdi meg önkéntes szolgálatát a céhes városban.

Az önkéntesek a Zöld Nap Egyesület mindennapi aktivitásaiban fognak tevékenykedni, részt vesznek a Tavaszi Zöld Napok III, a Béke Napja, az Autómentes Világnap, a fotópályázat szervezésében, az évszakonként lebonyolítandó olajgyűjtéseken és a Nemere Útja fejlesztésében is. Lehetőségük lesz betekinteni a partnerszervezeteink által szervezett programokba. Az elsődleges feladatuk a környezettudatos gondolkodás előtérbe helyezése az Európai Önkéntes Szolgálat által nyújtott lehetőségek ismertetése és népszerűsítése a háromszéki fiatalok körében.
Az elmúlt napokban a beinduló program előkészületei zajlottak, az önkéntesek február hatodikától kezdik meg önkéntes szolgálatukat. A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!