Színes programmal várja a város középiskolásait a Kézdivásárhelyi Diáknapok idei kiadása, amely szeptember 15-18. között zajlik. A kultúra, sport és ügyességi feladatok jegyében megszervezett rendezvény célja, hogy alternatív szórakozási lehetőséget nyújtson a 9-12. osztályos diákoknak.
A Kézdivásárhelyi Diáknapok az év legnagyobb diákrendezvénye, ahol több mint 200 fiatal szórakozik együtt 4 napon keresztül, csapatban egymással dolgozva oldanak meg feladatokat és versenyeznek a többi csapattal. A rendezvény aktív kikapcsolódási módot kínál a fiataloknak, amelynek keretében megismerhetik egymást és megtanulhatnak együtt dolgozni közös célok elérése érdekében. A résztvevők kulturális, ügyességi és sport feladatokban mérhetik össze rátermettségüket.

A Diáknapokra való regisztráció már javában zajlik, a 10-12 fős, fiúkat és lányokat egyaránt magába foglaló csapatok jelentkezését szeptember 13-án, 23:59-ig várják. A jelentkezési űrlap elérhető a Kézdivásárhelyi Diáknapok Facebook oldalán www.facebook.com/diaknapok.kezdivasarhely

A rendezvény főszervezője a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet, partnerei a Vigadó Művelődési Ház, valamit Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala.

Szöllősi Tamás
0040748203930
office.szollosit@gmail.com