Zöld Nap Egyesület

» Megnyílt a gyermek a természetben fotópályázat kiállítása

Megnyílt a gyermek a természetben fotópályázat kiállítása - Ahogy azt már korábban olvashatták október 7-én nyílt meg a Zöld Nap Egyesület által szervezett fotópályázat kiállítása. Az őszi időpont ellenére egészen nyárias időjárás mellett vehették szemügyre a kiállítást azok, akik Ojtozba látogattak.A megnyitóról készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület alakulása óta hatodik alkalommal hirdetett fotópályázatot. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Az egy hónapos beküldési határidő alatt 67 versenyző 192 fotója érkezett a zöldek e-mail címére. Jelenleg 27 versenyző 41 alkotása tekinthető meg két héten keresztül az ojtozi Anselmo fogadóban. Október 29-től pedig Kézdivásárhelyen lesznek megtekinthetőek a legjobb fotók.Ez nem jöhetett volna létre a Kovászna Megye Tanácsa és a Niko Kft. segítsége nélkül. Ezúton is köszöni a szervező egyesület a támogatásukat.A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el. (Nagy Lajos, Bede Gábor, Kelemen Gábor és Vetró András.)A megnyitó első felében Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke a résztvevőkkel ismertette a pályázati kiírást. A köszöntő után a jelenlevők meghallgatták Szabó Lőrincz versét György Andrea előadásában.Nyertesek névsora:I díjazott: : Török Csaba - Tölgyfa (Marosvásárhely)II. díjazott: Datki Gyöngyvér - Kiváncsiság (Zabola)III. díjazott: Horváth Rudolf - Tass - Kis vezér I (Sepsiszentgyorgy)Dicséretben részesült:Both Bernadett - Katt (Kovászna)Lukács Levente - (Marosszentgyörgy)Közönségdíjban részesült:Keresztes Ingrid - (Kézdivásárhely)Gratulálunk minden nyertesnek!A szervezők jövőben ismét 'kalandra' hívják a fotósokat. Kövessék figyelemmel a szervezet portálját.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Gayane Asatryan

Ahogy azt már korábban olvashatták október 7-én nyílt meg a Zöld Nap Egyesület által szervezett fotópályázat kiállítása. Az őszi időpont ellenére egészen nyárias időjárás mellett vehették szemügyre a kiállítást azok, akik Ojtozba látogattak.

A megnyitóról készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület alakulása óta hatodik alkalommal hirdetett fotópályázatot. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Az egy hónapos beküldési határidő alatt 67 versenyző 192 fotója érkezett a zöldek e-mail címére. Jelenleg 27 versenyző 41 alkotása tekinthető meg két héten keresztül az ojtozi Anselmo fogadóban. Október 29-től pedig Kézdivásárhelyen lesznek megtekinthetőek a legjobb fotók.

Ez nem jöhetett volna létre a Kovászna Megye Tanácsa és a Niko Kft. segítsége nélkül. Ezúton is köszöni a szervező egyesület a támogatásukat.
A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el. (Nagy Lajos, Bede Gábor, Kelemen Gábor és Vetró András.)
A megnyitó első felében Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke a résztvevőkkel ismertette a pályázati kiírást. A köszöntő után a jelenlevők meghallgatták Szabó Lőrincz versét György Andrea előadásában.

Nyertesek névsora:
I díjazott: : Török Csaba - Tölgyfa (Marosvásárhely)
II. díjazott: Datki Gyöngyvér - Kiváncsiság (Zabola)
III. díjazott: Horváth Rudolf - Tass - Kis vezér I (Sepsiszentgyorgy)

Dicséretben részesült:
Both Bernadett - Katt (Kovászna)
Lukács Levente - (Marosszentgyörgy)
Közönségdíjban részesült:
Keresztes Ingrid - (Kézdivásárhely)
Gratulálunk minden nyertesnek!

A szervezők jövőben ismét "kalandra" hívják a fotósokat. Kövessék figyelemmel a szervezet portálját.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!